Η Stella McCartney λανσάρει και δεύτερο άρωμα αφιερωμένο στη μητέρα της!

Πριν μερικές εβδομάδες είχαμε ενημερωθεί ότι η Kate Moss λανσάρει άρωμα αφιερωμένο στην κόρη της (εδώ μπορείς να βρεις περισσότερες λεπτομέρειες).

Σήμερα, η Stella McCartney λανσάρει το δεύτερο δικό της άρωμα. Μετά το Stella η κυρία της μόδας αφιερώνει το δεύτερο άρωμά της στην μητέρα της, εξού και η photo (η Stella McCartney μωρό στην αγκαλιά της).

Η μητέρα της Stella λέγεται Linda, αλλά το άρωμα θα ονομαστεί L.I.L.Y: “Το άρωμα παίρνει το όνομα του nickname που είχε δώσει ο πατέρας μου στην μητέρα μου. Την φώναζε Lily από το Linda I Love You!”. Επίσης, το άρωμα παίρνει το όνομά του και από τον κρίνο της κοιλάδας (Lily of Valley) το οποίο είναι το αγαπημένο λουλούδι της σχεδιάστριας.

Για την δημιουργία του συγκεκριμένου αρώματος, όπως και για το προηγούμενο, η Stella συνεργάστηκε με τον κορυφαίο αρωματοποιό Jacques Cavallier.

Σε ποιες απευθύνεται; “Αυτό το άρωμα απευθύνεται στις γυναίκες που θέλουν να εκφράζονται. Το ήθελα να είναι πολύ αγνό και απλό. Απευθύνεται στο κορίτσι που γίνεται γυναίκα. Η μυρωδιά του θυμίζει μια πρωινή ανοιξιάτικη μέρα”.

Το L.I.L.Y θα λανσαριστεί στα Selfridges στις 26 Ιανουαρίου και σε όλα τα καταστήματα καλλυντικών στις 15 Φεβρουαρίου.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164