Η συγκλονιστική πρέσβειρα της L’Oreal Paris, Aimee Mullins μιλάει αποκλειστικά εδώ!

Θα σε ρωτήσω τι είναι ομορφιά. Θα μου πεις, ομορφιά είναι μια ωραία γαλλική μύτη, τα λαμπερά περιποιημένα και πλούσια μαλλιά, τα καταγάλανα μάτια.

Θα σου πω “Η ομορφιά πηγάζει από μέσα μας”. Θα μου πεις κλισέ! Είσαι σίγουρη; Κοίτα που μπορώ να σου αλλάξω γνώμη…

Είναι η Aimee Mullins! Η συγκλονιστική πρέσβειρα της L’Oreal Paris (η καλύτερα μια από τις πιο συγκλονιστικές!), η γυναίκα με το αλαβάστρινο πρόσωπο και τα όμορφα μαλλιά. Αλλά πάνω από όλα, η γυναίκα που ναι, έχει μια ομορφιά που πηγάζει από μέσα. Και είναι όμορφη όποια έχει δύναμη, θέληση, πείσμα… Εκείνη έχει. Εσύ;

Η Aimee Mullins είναι 35 ετών με τεράστριες επιτυχίες στον αθλητισμό. Ένα απλό παράδειγμα: στους Παραολυμπιακούς του 1996 στην Ατλάντα, όπου έσπασε τρία παγκόσμια ρεκόρ (μάθε περισσότερα info για εκείνη με ένα κλικ εδώ). Η L’Oreal Paris, η εταιρία που είναι εφάμιλλη με την ομορφιά (όποια ερμηνεία κι αν επιλέξεις να της δώσεις!) συμπεριέλαβε την Aimee Mullins στην λίστα με τις… υπέροχες πρέσβειρές της. Η L’Oreal Paris είναι… υπέροχη!

Αποκλειστική συνέντευξη με την Aime Mullins!
Συνέντευξη με τις πρέσβειρες της L’Oreal Paris; Δεν έχω καλύτερο! Συνέντευξη με την Aimee Mullins; Το καλύτερό μου! Ειδικά όταν το θέμα είναι (τι άλλο;) ομορφιά! Ποια είναι τα αγαπημένα της προϊόντα; Ποια beauty αγαθά θα έπαιρνε μαζί της σε ένα ερημονήσι; Αυτές και πολλές, πολλές ακόμη beauty αποκαλύψεις από μια πρέσβειρα ομορφιάς… εσωτερικής και εξωτερικής!

Τι άποψη έχετε διαμορφώσει για την ομορφιά μέσα από την καριέρα σας;
Η ομορφιά είναι μια πολύ προσωπική έκφραση του πόσο υγιής είναι κάποιος. Σχετίζεται άμεσα με το πώς αισθανόμαστε και με το πόση θετική ενέργεια αφιερώνουμε στον εαυτό μας. Για παράδειγμα, κοιμόμαστε αρκετά; Τρεφόμαστε σωστά; Κάνουμε κάποιου είδους γυμναστική καθημερινά; Κάνουμε κάτι για να μειώσουμε το άγχος; Γελάμε αρκετά;

Τι σημαίνει για σας το σλόγκαν «Γιατί μου αξίζει»;
Είναι ένα πολύ ισχυρό και αθάνατο σλόγκαν που όλοι μπορούμε να διεκδικήσουμε για τον εαυτό μας, ανεξαρτήτως ηλικίας, καταγωγής ή σωματότυπου. Αν υπενθυμίζουμε στον εαυτό μας ότι μας ΑΞΙΖΕΙ να αφιερώνουμε χρόνο και ενέργεια για τη φροντίδα του εαυτού μας, θα μας αντιμετωπίζουν έτσι και οι υπόλοιποι.

Τι σημαίνει για σας το να είστε Πρέσβειρα της L’Oréal;
Νιώθω μεγάλη τιμή που βρίσκομαι δίπλα σε ορισμένες από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες του κόσμου και συνεργάζομαι με την πιο εμβληματική μάρκα ομορφιάς στον κόσμο!
Ποια είναι η αγαπημένη σας καθημερινή τελετουργία ομορφιάς;
Το βραδινό μου μπάνιο. Με κάνει να νιώθω «καθαρή» από τα γεγονότα της ημέρας και να γλιστράω στο κρεβάτι χαλαρωμένη και έτοιμη για έναν τονωτικό ύπνο-άλλη μια σημαντική τελετουργία ομορφιάς.
Θα μας πείτε ένα μυστικό ομορφιάς που δεν έχετε αποκαλύψει ποτέ;
Μία φορά τη βδομάδα, το βράδυ, αναμειγνύω λίγη κολοκύθα με λίγη μη επεξεργασμένη καστανή ζάχαρη και κάνω ένα πολύ απαλό scrub στο πρόσωπό μου και στο ντεκολτέ. Η κολοκύθα έχει ορισμένα ένζυμα τα οποία κάνουν απαλό πίλινγκ. Εάν θέλω να φρεσκάρω το δέρμα μου μετά την έκθεση στον ήλιο, στύβω μισό λεμόνι μέσα στο μείγμα. Τελειώνω ρίχνοντας κρύο νερό στο πρόσωπό μου και βάζοντας την αγαπημένη μου ενυδατική κρέμα. Το πρωί που ξυπνάω η επιδερμίδα μου λάμπει.
Ποια είναι τα αγαπημένα σας προϊόντα L’Oréal Paris;
Λατρεύω τη μάσκαρα Lash Architect 4D, επειδή αναδεικνύει το βλέμμα των ματιών μου. Μου αρέσουν επίσης οι σκιές ματιών Color Infallible, ενώ η σειρά L’Or L’or L’Or είναι πραγματικά όμορφη και ευέλικτη… Μπορώ να δημιουργήσω την τέλεια επίσημη εμφάνιση που απαιτεί ένα κόκκινο χαλί ή να κάνω κάτι πιο διακριτικό με μια πινελιά χρυσού glamour.
Θεωρώ ότι το True Match Foundation είναι υπέροχο γιατί είναι εξαιρετικά ελαφρύ, πολύ εύκολο στην εφαρμογή ενώ ταιριάζει τέλεια στον τόνο της επιδερμίδας μου. Ολοκληρώνω το μακιγιάζ μου εφαρμόζοντας απαλά την πούδρα True Match και αποκτώ μια άψογη βάση με την οποία μπορώ να δημιουργήσω οποιοδήποτε look.
Όσο για τα χείλη μου, χρησιμοποιώ το Color Riche από το γυμνάσιο. Μου αρέσει να παίζω με το χρώμα των χειλιών μου, γιατί είναι ο πιο γρήγορος τρόπος να αποκτήσω μια εντελώς διαφορετική εμφάνιση μέσω του μακιγιάζ μου και να δώσω στο πρόσωπό μου μια τελείως νέα αίσθηση. Καθημερινά, προτιμώ τις ψυχρές nude αποχρώσεις αλλά και τις βαθιές αποχρώσεις του μούρου και του δαμάσκηνου. Όσο για τις βραδιές απόλυτου glamour, επιλέγω ένα κομψό κόκκινο και συγκεκριμένα το 377. Είναι μια κλασική απόχρωση που πρέπει να έχει η κάθε γυναίκα.
Αν βρισκόσασταν ξαφνικά σ’ ένα ερημονήσι, τι θα θέλατε να είχατε μαζί σας;
Ένα αντηλιακό, μια ομπρέλα για τον ήλιο και μια καλή επιλογή σε μουσική. Και ένα σύστημα φιλτραρίσματος νερού. 😉
Ποιο είναι το beauty icon σας; Ποια γυναίκα αποτελεί πηγή έμπνευσης για σας;
Υπάρχουν τόσο πολλές γυναίκες που με εμπνέουν, κυρίως λόγω του τι εκπέμπουν και όχι μόνο εξαιτίας της εμφάνισής τους. Λατρεύω τη Marlene Dietrich, την Annie Lennox και την Isabella Rossellini που έχουν την αυτοπεποίθηση να πειραματίζονται με την αντρική πλευρά τους· λατρεύω την Anjelica Huston που έχει αγκαλιάσει το απίστευτο και δυνατό προφίλ της· λατρεύω την Kristen McMenamy που στην ηλικία των 50 τόλμησε να αφήσει μακριά τα γκρίζα μαλλιά της· λατρεύω την Katharine Hepburn για την αθλητική κίνηση του κορμιού της και την άνεση που έχει όταν φορά εξαιρετικά glamourous ρούχα. Και λατρεύω τη Sophia Loren επειδή της αρέσουν τα σπαγγέτι.
Τι σας γεμίζει αυτοπεποίθηση;
Η αυτοπεποίθηση στηρίζεται στην αυτογνωσία και στην επίγνωση ότι αλλάζουμε με την πάροδο του χρόνου, κι αυτό απαιτεί να είμαστε απόλυτα ειλικρινείς με τον ίδιο μας τον εαυτό. Η αυτοπεποίθηση είναι ένα δώρο που κάνουμε στον εαυτό μας και δυστυχώς συχνά του το στερούμε εμείς οι ίδιοι… Για να διατηρήσουμε την αυτοπεποίθησή μας απαιτείται προσπάθεια· ορισμένες φορές είναι κάτι που έρχεται από μόνο του, ενώ άλλες φορές πρέπει να μας υπενθυμίζουν ότι μπορούμε να το έχουμε – και ότι οφείλουμε να το έχουμε. Υπάρχουν όμως και κάποιες στιγμές που δεν έχουμε την απαραίτητη αυτοπεποίθηση, και όταν μια τέτοια στιγμή πρέπει να δείχνω εντυπωσιακή σε μια δημόσια εμφάνισή μου, τότε πάω πρώτα στο γυμναστήριο, έπειτα κάνω μπάνιο, βάφομαι, φτιάχνω τα μαλλιά μου, ντύνομαι, βάζω το άρωμά μου … και voilà. Μεταμορφώνομαι. Και πιστεύω στην ικανότητά μου να δημιουργήσω αυτήν τη μεταμόρφωση- και ότι αυτή θα μου χαρίσει την αυτοπεποίθηση που χρειάζομαι. (Το να ακούω την αγαπημένη μου μουσική την ώρα που ετοιμάζομαι πάντα βοηθά!)
Τι σημαίνει για σας το να είναι κάποιος όμορφος;
Σημαίνει να δείχνουμε ευγνωμοσύνη προς αυτό που είμαστε τώρα -με όλα τα χαρίσματα και τις προκλήσεις που μας έχουν δοθεί- και να θυμόμαστε ότι έχουμε τη δύναμη να δημιουργήσουμε και να αναδημιουργήσουμε το άτομο που θέλουμε να γίνουμε.

Read More

And More