Η Taraji P. Henson έχει τώρα τα πιο εντυπωσιακά μαλλιά του instagram!

H Taraji P. Henson ανέκαθεν χρησιμοποιούσε τον λογαριασμό της στο instagram για να μιλήσει υπέρ των δικαιωμάτων των μαύρων, πολύ πριν ξεσηκωθεί όλος ο κόσμος με την δολοφονία του George Floyd. Επίσης, ότι ανεβάζει είναι προς αυτή την κατεύθυνση: να ενθαρρύνει και να μπουστάρει την αυτοπεποίθησή τους, όπως έκανε και τώρα.

Η προτεινόμενη για Όσκαρ ηθοποιός ανέβασε μια φωτογραφία στην οποία φαίνονται τα πολύ εντυπωσιακά και όμορφα afro μαλλιά της με το νέο της κατακόκκινο χρώμα.

Κάτω από αυτή τη φωτό η ίδια έγραψε: “Μαλλιά που αψηφούν τη βαρύτητα! Μαλλιά που μεγαλώνουν προς τους ουρανούς!” ενώ πρόσθεσε τα hashtag #BlackandProud #BlackLivesMatter #RockYourFro #PickoutYourFro και #ThrowUpYourFist.

Λίγο αργότερα, η ίδια η ηθοποιός ανέβασε ένα δεύτερο video στο οποίο φαίνεται να χτενίζει τα afro μαλλιά της ενώ στο backround παίζει το τραγούδι του James Brown “Say it loud- I’m black and I’m proud”.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

🗣🗣🗣✊🏾

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη taraji p henson (@tarajiphenson) στις

Στην αρχή της χρονιάς, η Taraji P. Henson λάνσαρε μια σειρά φροντίδας μαλλιών ενώ σε παλιότερη συνέντευξή της στο Elle “Ένα μικρό μυστικό για μένα είναι ότι αν δεν γινόμουν ηθοποιός θα ασχολιόμουν με την κοσμετολογία!”.

Βλέπεις, η ομορφιά περνάει μηνύματα με κάθε ευκαιρία!

 

Read More

And More