Site icon TLIFE

Η Taraji P. Henson έχει τώρα τα πιο εντυπωσιακά μαλλιά του instagram!

Celebrities attend the New York Premiere of 'The Best of Enemies'. Held @ AMC Loews Lincoln Square, New York City, NY. April 4, 2019. © Photo Image Press/Splash News Pictured: Taraji P. Henson Ref: SPL5077637 040419 NON-EXCLUSIVE Picture by: Photo Image Press/Splash News / SplashNews.com Splash News and Pictures USA: +1 310-525-5808 London: +44 (0)20 8126 1009 Berlin: +49 175 3764 166 photodesk@splashnews.com World Rights

H Taraji P. Henson ανέκαθεν χρησιμοποιούσε τον λογαριασμό της στο instagram για να μιλήσει υπέρ των δικαιωμάτων των μαύρων, πολύ πριν ξεσηκωθεί όλος ο κόσμος με την δολοφονία του George Floyd. Επίσης, ότι ανεβάζει είναι προς αυτή την κατεύθυνση: να ενθαρρύνει και να μπουστάρει την αυτοπεποίθησή τους, όπως έκανε και τώρα.

Η προτεινόμενη για Όσκαρ ηθοποιός ανέβασε μια φωτογραφία στην οποία φαίνονται τα πολύ εντυπωσιακά και όμορφα afro μαλλιά της με το νέο της κατακόκκινο χρώμα.

Κάτω από αυτή τη φωτό η ίδια έγραψε: “Μαλλιά που αψηφούν τη βαρύτητα! Μαλλιά που μεγαλώνουν προς τους ουρανούς!” ενώ πρόσθεσε τα hashtag #BlackandProud #BlackLivesMatter #RockYourFro #PickoutYourFro και #ThrowUpYourFist.

Λίγο αργότερα, η ίδια η ηθοποιός ανέβασε ένα δεύτερο video στο οποίο φαίνεται να χτενίζει τα afro μαλλιά της ενώ στο backround παίζει το τραγούδι του James Brown “Say it loud- I’m black and I’m proud”.

Στην αρχή της χρονιάς, η Taraji P. Henson λάνσαρε μια σειρά φροντίδας μαλλιών ενώ σε παλιότερη συνέντευξή της στο Elle “Ένα μικρό μυστικό για μένα είναι ότι αν δεν γινόμουν ηθοποιός θα ασχολιόμουν με την κοσμετολογία!”.

Βλέπεις, η ομορφιά περνάει μηνύματα με κάθε ευκαιρία!

 

© 2024 tlife.gr