Η Τατιάνα ζει την εμπειρία του Kérastase Elixir Ultime! Δες how to, βίντεο και photo από το event!

Τι είναι αυτό που έχει κάνει την Τατιάνα να αγαπήσει τόσο το Elixir Ultime; Δες τι λέει η ίδια σε αυτό το βίντεο!

Λένε πώς τα πλούσια και υγιή μαλλιά είναι συνώνυμο της θηλυκότητας. Σωστά! Σκέψου πόσο όμορφη και γεμάτη αυτοπεποίθηση ένιωθες την τελευταία φορά που βγήκες από το κομμωτήριο. Τώρα, μπορείς να παρατείνεις την αίσθηση αυτή για πάντα.

Shh! Υπάρχει ένα μυστικό το οποίο σου δίνει λαμπερά, υγιή μαλλιά και εκτοξεύει την θηλυκότητά σου στα ύψη (είπαμε, τα υγιή μαλλιά είναι ένδειξη θηλυκότητας!). Και είναι το ίδιο μυστικό που μοιράζεται μαζί μας καιρό τώρα η Τατιάνα στα γραφεία του TLIFE και το οποίο αποφάσισε να σου “μαρτυρήσει” μέσα από ένα πρόσφατο event στο κομμωτήριο Georgios Doudessis στο Golden Hall.
Elixir Ultime ή αλλιώς το θαύμα για υπέροχα μαλλιά!
Το Kérastase Elixir Ultime είναι το αγαπημένο της Τατιάνας Στεφανίδου για λαμπερά και υγιή μαλλιά (να σου θυμήσω ότι σου έχει ξαναγράψει για το μυστικό της στο blog της). Ένα πολυχρηστικό ελιξήριο που προσφέρει στα μαλλιά θρέψη, προστασία, απαλότητα, λάμψη και anti- frizz αποτέλεσμα. Όσον αφορά τους τρόπους χρήσης του; Το Elixir Ultime δεν είναι από τα προϊόντα που ξεχνάς στο βάθος του ντουλαπιού σου. Είναι το μαγικό εκείνο προϊόν που έχει θέση στην καθημερινότητά σου, όπως το κραγιόν σου. Η Τατιάνα αποκάλυψε στο video ότι το έχει στην τσάντα της!
Πριν, όμως, το βάλεις κι εσύ στην δική σου κάνε κλικ εδώ και δες τους τέσσερις διαφορετικούς τρόπους χρήσης του Elixir Ultime στους οποίους μας μύησε η Τατιάνα Στεφανίδου με τον hair stylist Γεώργιο Δουδέσση!


Η Τατιάνα ζει την εμπειρία Elixir Ultime. Ο hair stylist Γεώργιος Δουδέσσης εδώ εφαρμόζει το προϊόν πριν το λούσιμο αλλά και μετά το styling. Και αυτοί είναι μόνο δύο από τους πολλούς τρόπους χρήσης του προϊόντος που λατρεύουν οι γυναίκες ανά τον κόσμο!


…Πριν, όμως, από αυτή την εμπειρία η Τατιάνα αφέθηκε στα χέρια του Γρηγόρη Πυρπύλη, official make up artist της Maybelline New York, για το μακιγιάζ της (δες εδώ το σχετικό how to)

Όσα έγιναν στο event…
Το ραντεβού δόθηκε στο κομμωτήριο Georgios Doudessis στο Golden Hall. Η Τατιάνα, αφού αφέθηκε στα μαγικά χέρια του Γρηγόρη Πυρπύλη, official make up artist της Maybelline New York και… αδυναμία του TLIFE, έζησε την εμπειρία Elixir Ultime με τέσσερις διαφορετικούς τρόπους: πριν το λούσιμο, πριν το styling, μετά το styling, και κάθε στιγμή της ημέρας για αναζωογόνηση. Εν τω μεταξύ, έξω από το κομμωτήριο του Γεώργιου Δουδέσση ο κόσμος είχε ήδη συγκεντρωθεί για να γνωρίσει από κοντά την Τατιάνα και να διεκδικήσει ένα από τα 50 Elixir Ultime τα οποία κληρώθηκαν σε 50 τυχερές.

Η Τατιάνα Στεφανίδου κάνει την κλήρωση και μοιράζει λάμψη και χαμόγελα στις τυχερές που κέρδισαν το Elixir Ultime. Εδώ με το Dream Team της Kérastase, Γιώργο Μπιτσάνη, διευθυντή Kérastase και Τζόη Πετρογιαννοπούλου, marketing manager Kérastase

Για όλες τις υπόλοιπες, η Τατιάνα Στεφανίδου αποκάλυψε πως κάθε γυναίκα μπορεί να αποκτήσει αυτό το μαγικό ελιξήριο με κέρδος 20%!
Πώς; Τυπώνεις την χρυσή κάρτα που θα βρεις εδώ, πηγαίνεις σε ένα από τα επιλεγμένα κομμωτήρια Kérastase και κάνεις δικό σου το Elixir Ultime με κέρδος 20%!

“Μια εξαιρετική ενέργεια μέσα στην κρίση. Γιατί όλες οι γυναίκες πρέπει να είμαστε πάντα όμορφες”, είπε η Τατιάνα. Μόλις έκανα πράξη το moto της! Εσύ;

Read More

And More