Η Taylor Swift μόλις τα έβαλε με την Anna Wintour και την… bleachella εποχή!

Η Taylor Swift μόλις τα έβαλε με την Anna Wintour και την… bleachella εποχή! | tlife.gr

Η Taylor Swift μας είχε πρωτοσυστηθεί ως τραγουδίστρια country μουσικής με ένα hair look που της ταίριαζε τέλεια: τα μαλλιά της ήταν μακριά και με έντονες μπούκλες. Από τότε μέχρι σήμερα, η ίδια άλλαξε πολλά μαλλιά αλλά φρόντιζε να διατηρήσει εκείνο το γλυκό ξανθό της χρώμα. Μοναδική εξαίρεση, το 2016 οπότε και εμφανίστηκε στο εξώφυλλο της Vogue με ένα ξανοιγμένο ξανθό που χάρη σε μερικά tweets της έκανε καριέρα ως «bleachella».

Για εκείνη την μεταμόρφωσή της η Anna Wintour είχε πει στο Today: «θέλαμε πολύ να δώσουμε στην Taylor Swift ένα makeover, να δημιουργήσουμε για εκείνη ένα φρέσκο και rock look που της πάει πολύ!».

Σήμερα, δύο χρόνια μετά η ίδια η Taylor Swift έδωσε συνέντευξη στο Elle όπου μεταξύ άλλων είπε: «Πρέπει να κοιτάξεις το παρελθόν σου, να δεις παλιές σου φωτογραφίες και να δεις τι σου πήγαινε και τι όχι. Όσο για το bleachella η απάντηση είναι σίγουρα όχι!». Ouch!

Και αν αυτή η δήλωσή της δεν ακυρώνει την Anna Wintour, τότε… τι; Πάντως, το επόμενό της εξώφυλλο για την Vogue θα αργήσει να έρθει!

 

READ more