Η τελευταία συνεργασία της Kylie Jenner με την Khloe Kardashian απογοήτευσε τους fan τους. Δες γιατί!

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Kylie Jenner συνεργάζεται με την αδερφή της, Khloe Kardashian για τα Kylie Cosmetics. Είναι, όμως, η πρώτη φορά που η KoKo collection, όπως λέγεται, απογοητεύει τόσο.

Πιο συγκεκριμένα, αυτή είναι η τρίτη συλλογή που κάνουν από κοινού ενώ η αμέσως προηγούμενη ήταν τον Μάιο του 2017 που περιελάμβανε διάφορα κραγιόν σε copper τόνους και μια παλέτα για τα μάγουλα και τα ζυγωματικά που έγραφε στο μπροστινό της μέρος “Koko Kollection by Kylie Cosmetics”. Οι fan ήταν ενθουσιασμένοι με αυτή την συλλογή η οποία έγινε την ίδια στιγμή sold out.

Ωστόσο, το κλίμα δεν ήταν το ίδιο για την φετινή collection. Το @TrendMood1, λογαριασμός στο instagram στον οποίο θα βρεις ότι τελευταίο σε σχέση με τον κόσμο της ομορφιάς, ανέβασε μια sneak peek από την νέα συλλογή στην οποία δεν είναι σαφές ποια είναι τα νέα λανσαρίσματα αλλά αυτό που φαίνεται ξεκάθαρα είναι πως το millennial pink packaging έχει άλλο τόνο από τα προηγούμενα. Και αυτό ακριβώς ήταν που εκνεύρισε τους fan που με την σειρά τους άρχισαν να κάνουν λόγο για φτηνό packaging.

https://www.instagram.com/p/Bx5fgNchQRW/?utm_source=ig_embed

Μερικά από τα πιο χαρακτηριστικά σχόλια ήταν τα εξής: “Δεν μου αρέσει καθόλου αυτό το ροζ χρώμα. Το κάνει να δείχνει φτηνό!” ή “Δεν θέλω να προσβάλω κανέναν αλλά θα είχα περισσότερη διάθεση να δοκιμάσω τα προϊόντα αν δεν έδειχναν τόσο… φτηνά!”.

Ποια είναι η δική σου γνώμη; Σε ενοχλεί το packaging; Πιστεύεις ότι, όντως, οι αδερφές Kardashian- Jenner προσπαθούν να βγάλουν περισσότερα χρήματα ρίχνοντας την ποιότητα;

 

Read More

And More