Η θρυλική σειρά Hemp της The Body Shop μόλις εμπλουτίστηκε με τρία νέα προϊόντα!

Ένα από τα πιο δυνατά συστατικά που μας έφερε το 2019 ήταν το έλαιο κάναβης, γνωστό για τις αντιοξειδωτικές και βαθιά ενυδατικές του ιδιότητες. Και πρόκειται για ένα συστατικό που θα ακούμε ξανά και ξανά και μέσα στην νέα χρονιά. Ωστόσο, πολύ πριν το “hemp in cosmetics” αρχίζει να κατακτά τις πρώτες θέσεις του google search, η The Body Shop είχε ήδη την δική της σειρά. Το Hemp Body Mitt, το απολεπιστικό γάντι σώματος, είναι ένα “gadget” που υπάρχει χρόνια στο μπάνιο μου (check it out!).

Το νέο είναι ότι η θρυλική σειρά Hemp της The Body Shop μόλις εμπλουτίστηκε με δύο ολοκαίνουργια προϊόντα και την πιο ενυδατική-δεν αφήνει λιπαρότητα κρέμα χεριών που δοκίμασα (και θα δοκιμάσεις) ποτέ!

HEMP OVERNIGHT NOURISHING RESCUE MASK, €24.00/75ml

Θα στο πω όσο πιο απλά γίνεται: αυτή η μάσκα προσώπου είναι σαν τα οκτώ ποτήρια νερό που πρέπει να καταναλώνεις για την επιδερμίδα σου και, μάλιστα, ενώ κοιμάσαι! Πρόκειται για μια μαγική μάσκα νύκτας που περιέχει έλαιο σπόρων κάνναβης από την Γαλλία, ενώ είναι ιδανική ακόμη και για τις πιο λιπαρές επιδερμίδες αφού δεν αφήνει ίχνη λιπαρότητας. Και σε περίπτωση που δεν το γνώριζες, οι λιπαρές επιδερμίδες έχουν περισσότερο ανάγκη από ενυδάτωση γιατί όσο την αφήνεις διψασμένη τόσο το δέρμα σου υπερπαράγει σμήγμα για να καλύψει το κενό με αποτέλεσμα να γίνεται πιο λιπαρή.

HEMP HYDRATING & PROTECTING SHOWER OIL, €14.00/250ml

Αν έχεις αφυδατωμένη, ξηρή ή ευαίσθητη επιδερμίδα το ντους που διαρκεί περισσότερο από πέντε λεπτά έχει ως αποτέλεσμα να κάνει το δέρμα σου ακόμη πιο ξηρό ενώ έχεις πάντα αυτή την αίσθηση τραβήγματος. Όχι με αυτό το προϊόν! Το νέο shower oil περιέχει 10% αγνό έλαιο σπόρων κάνναβης και ενυδατώνει σε βάθος, χωρίς να διαταράσσει το υδρολιπιδικό φιλμ (σκέψου το σαν το πάνω στρώμα της επιδερμίδας με καλά έλαια που διαταράσσονται από το νερό και το κρύο). Μάλιστα, σύμφωνα με έρευνες, μετά τη χρήση του, τα επίπεδα υγρασίας της επιδερμίδας αυξάνονται κατά 1/3.

HEMP HARD-WORKING HAND PROTECTOR, €10.50/100ml

Αρκεί να έχεις δοκιμάσει μια φορά στην ζωή σου αυτή την κρέμα χεριών για να μην θέλεις να την αποχωριστείς ποτέ ξανά! Εξάλλου, δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι πωλείται μια τέτοια κρέμα χεριών ανά 9 δευτερόλεπτα ούτε ότι η συγκεκριμένη κρέμα αποτελεί best seller της The Body Shop εδώ και 20 χρόνια! Fun fact: Η Hemp Hand Protector έχει αναδειχθεί ως η κορυφαία κρέμα χεριών από κηπουρούς, μηχανικούς, ξυλουργούς και baristas. Έρευνες δείχνουν ότι, παρόλο που ο σύγχρονος κόσμος εξαρτάται σε πολύ μεγάλο βαθμό από την τεχνολογία, παρατηρείται ανάκαμψη των επαγγελμάτων που στηρίζονται στη χειρωνακτική εργασία. Αναμφίβολα, όλοι μας εργαζόμαστε πιο σκληρά από ποτέ. Και αναμφίβολα, αυτή είναι μια κρέμα που χρειάζεσαι οπωσδήποτε στην ζωή σου!

 

Read More

And More