Η Victoria Beckham κούρεψε τα μαλλιά της μέσα στο αυτοκίνητο!

Η Victoria Beckham κούρεψε τα μαλλιά της μέσα στο αυτοκίνητο! | tlife.gr

Οι Γαλλίδες είναι γνωστές για το effortless στιλ τους. Ένα παράδειγμα αυτού του effortless στιλ είναι ότι κουρεύονται μόνες τους χωρίς κανέναν δισταγμό. Λοιπόν, η Victoria Beckham μόλις μας απέδειξε ότι μπορεί να είναι πολύ πιο cool από τις Γαλλίδες!

Την Κυριακή έγιναν τα People’s Choice Awards τα οποία ήταν πολύ σημαντικά για την Posh καθώς για πρώτη φορά πήρε το Fashion Icon Award. Στον δρόμο, λοιπόν, για την βράβευση ο κομμωτής και φίλος της Ken Paves αποφάσισε να την κουρέψει κατά πάσα πιθανότητα για να τονίσει τα layers που έπεφταν στο πρόσωπό της. Και σε περίπτωση που έχασες αυτή τη λεπτομέρεια: αποφάσισε να την κουρέψει σε αυτοκίνητο. Που βρισκόταν σε κίνηση!

Φυσικά και ένα τέτοιο γεγονός έπρεπε να επικοινωνηθεί με όλους εμάς, όπως ακριβώς και έκανε η Victoria μέσα από τα stories της!

Το αποτέλεσμα είναι αυτό που βλέπεις παρακάτω και που αν δεν ξέραμε αυτό το backstage info ουδέποτε θα υποψιαζόμασταν ότι έγινε τελευταία στιγμή και μέσα σε ένα αυτοκίνητο!

Σε κάθε περίπτωση, πάντως, τα layers είναι big thing σε ό,τι έχει να κάνει με κούρεμα και αν θέλεις περισσότερες λεπτομέρειες προτού κλείσεις ραντεβού, θα τις βρεις εδώ!

READ more