Η βιομηχανία της ομορφιάς είναι πιο ισχυρή από τα social media! Πώς η Kylie Jenner εκθρόνισε τον Mark Zuckerberg!

O Mark Zuckerberg έφτιαξε το Facebook και σε ηλικία 23 ετών έγινε ο πιο νεαρός σε ηλικία δισεκατομμυριούχος στον κόσμο. Η Kylie Jenner έφτιαξε μερικά κραγιόν και σε ηλικία 21 ετών εκθρόνισε τον Mark Zuckerberg.

Τα Kylie Cosmetics ξεκίνησαν τον Νοέμβριο του 2015 οπότε και η Kylie λάνσαρε μερικά υγρά κραγιόν (τότε δεν ήταν ευρέως διαδεδομένα αν και η αλήθεια είναι ότι η Too Faced τα είχε λανσάρει πολύ πριν από εκείνη) και μερικά μολύβια χειλιών. Αμέσως οι πωλήσεις εκτοξεύτηκαν αλλά είναι σίγουρο ότι τότε κανείς δεν προέβλεπε ότι η μικρότερη από τις αδερφές Kardashian/ Jenner θα γινόταν και η πλουσιότερη!

https://www.instagram.com/p/BumP5p9H28Y/

Η ίδια, ωστόσο, φαίνεται πως ήταν πανέξυπνη αφού εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο όλα τα κακώς κείμενα και τα σχόλια για τα fillers που είχε βάλει στα χείλη της και πατώντας πάνω σε αυτό δημιούργησε μια τεράστια αυτοκρατορία! Και όλα αυτά οφείλονται σε έναν βαθμό σε εκείνο το αγόρι που φίλησε για πρώτη φορά και της είχε πει “δεν περίμενα να φιλάς ωραία με τόσο λεπτά χείλη!”.

Μελετάμε το success story της! Stay tuned, λοιπόν, για να δεις πώς τα Kylie Cosmetics είναι σήμερα το brand που αξίζει δισεκατομμύρια!

Last chance info: κάνε κλικ εδώ και δες την μεταμόρφωση της Kylie Jenner

Read More

And More