Η Winnie Harlow συνεργάζεται με την Kim Kardashian και αυτές είναι οι πρώτες photo από την καμπάνια!

Τον περασμέν0 Ιούνιο η Kim Kardashian ανακοίνωσε στο Keeping Up With The Kardashians ότι ετοιμάζει μια τέλεια συνεργασία για τα KKW Beauty μαζί με την Winnie Harlow. Οι αντιδράσεις του κόσμου των social media ήταν διάφορες και διαφορετικές: κάποιοι έλεγαν ότι το μοντέλο που αναδείχθηκε από το America’s Next Top Model είχε κακή συμπεριφορά και δεν έπρεπε κανείς να ασχοληθεί μαζί της ενώ κάποιοι άλλοι σχολίαζαν ότι είναι παράδειγμα προς μίμηση για τα κορίτσια με λεύκη και πολύ άξια. Πιθανότατα, ένα από τα δύο να ισχύει (ίσως τελικά και τα δύο!).

Σε κάθε περίπτωση, το νέο είναι ότι η καμπάνια είναι έτοιμη και πως οι πρώτες φωτογραφίες από την συνεργασία τους έχουν ήδη κυκλοφορήσει!

“Είμαι πάρα πολύ ενθουσιασμένη που ανακοινώνω την νέα KKW x Winne συνεργασία! Η Winnie Harlow είναι κάποια που θαυμάζω και σέβομαι πάρα πολύ. Είναι ο ορισμός της αληθινής ομορφιάς!”, έγραψε η Kim Kardashian στο instagram της ενώ από ότι φαίνεται η Winnie Harlow είχε ουσιαστική ανάμειξη στην κυκλοφορία αυτής της σειράς καθώς έγραψε: “Ευχαριστώ πολύ Kim Kardashian που μου επιτρέπεις να είμαι ελεύθερη ως προς την δημιουργικότητά μου. Σε ευχαριστώ που με καλούσες και μου ζητούσες κάθε φορά την γνώμη μου για κάθε προϊόν που είχε να κάνει με την συνεργασία αυτή!”.

Η καμπάνια, λοιπόν, είναι αυτή που βλέπεις παραπάνω, η οποία έχει αποτυπωθεί και στις συσκευασίες των προϊόντων, ενώ η συλλογή αποτελείται από μια παλέτα με δώδεκα χρώματα, τρία lip gloss και ένα highlighter.
Last but not least: η KKW Beauty x Winnie collection θα κυκλοφορήσεις στις 13 Σεπτεμβρίου στο eshop του KKW Beauty και κάτι μου λέει ότι θα γίνει sold out μέχρι να πεις… colab!

 

Read More

And More