Η Ζέτα Μακρυπούλια κάλεσε τον Νικόλα Βιλλιώτη για να βάψει μόνη της τα μαλλιά της! Τι μπορεί να της είπε…

Αν είσαι τυχερή έχεις αρκετές μέρες άδειας. Αυτό, όμως, που δεν μπορείς να αποφύγεις όσο τυχερή κι αν είσαι είναι η ρίζα που κατεβαίνει όσο εσύ απολαμβάνεις την άδειά σου στο νησί. Και είναι κάτι που συμβαίνει σε όλες μας, διάσημες και μη (και εκεί είναι που καταλαβαίνεις ότι οι διάσημοι ανήκουν στην κατηγορία “άνθρωποι με ατέλειες”. Απλώς, γνωστοί!).

Αυτό ακριβώς συνέβη και με την Ζέτα Μακρυπούλια η οποία αυτή τη στιγμή:

1. απολαμβάνει τις διακοπές της

2. η ρίζα έχει κατέβει

3. δεν είναι μαζί της ο Νικόλας Βιλλιώτης

4. όλα τα παραπάνω

…Και κάπως έτσι την βαφή των μαλλιών της ανέλαβε ένας φίλος της (που δεν είναι κομμωτής!) και η photo που πόσταρε στο instagram της είναι η παρακάτω…

“Κάποια ριζα στην εξοχή…. Οχι απο τον καλο μου κομμωτή, απο τον καλο μου ομως φιλο @yianniskapeleris Ο Θεος να βάλει το χέρι του!!! Thank you @nicolasvill #alwayssummer”, έγραψε κάτω από αυτή τη photo.

Δύο πράγματα: πρώτον, θα εμπιστευόσουν ποτέ ένα φίλο σου να σου βάψει τα μαλλιά; Έχουμε poll παρακάτω! Δεύτερον, αν η απάντηση είναι όχι δες εδώ τα tips για να καλύψεις την ρίζα σου στις διακοπές!

LAST BUT NOT LEAST: Τι συμβουλές μπορεί να της έδωσε ο Νικόλας Βιλλιώτης; Δες εδώ τα μυστικά του για τέλειο χρώμα μαλλιών από το τελευταίο live beauty chat!

Read More

And More