Η Zoë Kravitz είναι η νέα πρέσβειρα του Black Opium

Είναι το άρωμα που αψηφά τους κανόνες. Που τολμά να είναι διαφορετικό. Όπου πηγαίνει, κάνει παρέα με τα υπόλοιπα ελεύθερα πνεύματα.

Σήμερα, το Black Opium αποκτά μια νέα παγκόσμια εκπρόσωπο. Μια γυναίκα που λέει την άποψή της. Έχει έναν έμφυτο μαγνητισμό, ένα μυστήριο και μια χαρισματικότητα. Και έχει δεσμευτεί να εμπλουτίσει τον κόσμο του YSL με το αβίαστο στυλ και την ομορφιά της.

Black Opium, να σου συστήσουμε τη Zoë Kravitz. Zoë Kravitz, από εδώ το Black Opium. Διευρύνοντας τον υφιστάμενο ρόλο της ως Παγκόσμια Πρέσβειρα Μακιγιάζ, η YSL Beauté ανακοινώνει με υπερηφάνεια ότι η Zoë Kravitz θα αποτελεί πλέον το νέο παγκόσμιο πρόσωπο και την εκπρόσωπο του εμβληματικού αρώματος Black Opium.

ΕΘΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΟ BLACK OPIUM, ΕΘΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΗ ZOË
Προσελκύοντας followers της μέσα από τη βάση των 3,4 εκατομμυρίων fans της, η Zoë Kravitz θα ενσαρκώσει τον εθιστικό, “παράνομο” και τολμηρό χαρακτήρα του Black Opium με έναν πρωτοποριακό, κομψό και αβίαστα cool τρόπο. Η πρώτη φορά που θα δούμε τη Zoë με το άρωμα θα είναι σε μια νέα εντυπωσιακή καμπάνια που υπόσχεται να δελεάσει ένα νέο κοινό και να ενθουσιάσει τις υπάρχουσες λάτρεις του αρώματος.

ΔΥΝΑΜΙΚΗ & ΤΟΛΜΗΡΗ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΤΗ ΜΟΙΡΑ ΤΗΣ
Η επιτυχημένη πορεία της, που ξεκίνησε όταν η ηθοποιός εμφανίστηκε για πρώτη φορά στις οθόνες μας και χαρακτηρίστηκε από το περιοδικό Variety μία από τις “ηθοποιούς που αξίζει να παρακολουθήσεις”, φαίνεται ότι θα συνεχιστεί με την καινούργια της ταινία που θα κυκλοφορήσει στις 16 Νοεμβρίου, το “Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald”. Διάσημη για την ακαταμάχητη ερμηνεία της στην επιτυχημένη μίνι σειρά της HBO “Big Little Lies”, καθηλώνει το τηλεοπτικό κοινό σε όλο τον κόσμο, ενώ την επευφημούν το διασημότερα περιοδικά παγκοσμίως για την έμφυτη αίσθηση του στυλ και την ικανότητά της να επιλέγει look που αντικατοπτρίζουν τη δυναμική της προσωπικότητα.

Είναι τολμηρή στις καλλιτεχνικές της επιλογές. Κεντρίζει το βλέμμα τη στιγμή που εμφανίζεται στην οθόνη και στη σκηνή και αποτελεί την ιδανική επιλογή για αυτό το εθιστικό, αισθησιακό άρωμα που συνεχίζει να προκαλεί και να σαγηνεύει σε όλες τις εκδόσεις του. Ίνδαλμα της μόδας με πιστούς followers, όπως και το Black Opium, αποπνέει μια ανεξάρτητη και μοντέρνα γοητεία που αντανακλά την αυθεντική, γεμάτη αυτοπεποίθηση και καλλιτεχνική της προσωπικότητα. Είναι μια πραγματική καλλιτέχνης, μέσα και έξω, και εμπλουτίζει τον κόσμο του τολμηρού, μοντέρνου και αισθησιακού αρώματος με μια νέα ενέργεια.

“Είμαι ενθουσιασμένη που θα γίνω η πρέσβειρα ενός τόσο απίστευτου, τολμηρού και εμβληματικού αρώματος. Το Black Opium είναι ένας μοντέρνος θρύλος, και είναι τιμή μου που θα μοιραστώ τη δύναμή του με ένα παγκόσμιο κοινό. Έχω απολαύσει τη συνεργασία μου με αυτή τη διαχρονική μάρκα μέχρι σήμερα και ανυπομονώ να εξελιχθεί σε ένα νέο επίπεδο.” ZOË KRAVITZ


Read More

And More