Η Zoe Kravitz είναι η πρέσβειρα ομορφιάς του YSL!

Η Zoe Kravitz είναι η πρέσβειρα ομορφιάς του YSL! | tlife.gr

Ο οίκος Yves Saint Laurent έχει ένα ένστικτό στο να εντοπίζει τα επόμενα it girls. Μια πρόταση η οποία θα μπορούσε να σταθεί και έτσι: αν ένα κορίτσι επιλεγεί ως μούσα του Yves Saint Laurent Beauty τότε ξέρεις ότι μιλάμε για το επόμενο it girl!

Και σε αυτό το άρθρο μιλάμε συγκεκριμένα για την Zoe Kravitz η οποία είναι η νέα πρέσβειρα μακιγιάζ YSL Beauty! Δες παρακάτω το επίσημο Δελτίο Τύπου όπως έφτασε στo mail μας!

Καθηλωτικές ερμηνείες. Από τις πρώτες της εμφανίσεις, η Zoe Kravitz εντυπωσίασε ενώ χαρακτηρίστηκε από το περιοδικό Variety σαν μια από τις ηθοποιούς που “αξίζει να παρακολουθήσεις”. Η πρόσφατη ερμηνεία της στην τηλεοπτική επιτυχία Big Little Lies γοήτευσε το κοινό παγκοσμίως. Ένα ανερχόμενο αστέρι που έχει κεντρίσει τα βλέμματα από την πρώτη στιγμή.


Στιλ που γοητεύει.
Τα μεγαλύτερα περιοδικά μόδας την επιβραβεύουν για τις πρωτοποριακές της εμφανίσεις, λατρεύουν την επιθυμίας της να ανατρέψει τα στερεότυπα και να δημιουργεί looks που αντιπροσωπεύουν την προσωπικότητα της. Ένα style icon που μεταδίδει με κάθε insta-ανάρτηση το μήνυμα της σύγχρονης πολυτέλειας.

Προκαλώντας. Τολμηρή και πάντα έτοιμη να υπογράψει την κάθε στιγμή της ζωής της αλλά και κάθε επαγγελματική ενέργεια της με αυθεντικότητα, αυτοπεποίθηση αλλά και με σεβασμό ως προς το διαφορετικό. Μια πραγματική καλλιτέχνης εσωτερικά και εξωτερικά.

Αυτή είναι η… Zoë Kravitz.

Ο οίκος ομορφιάς YSL Beauty είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συνεργασία με την Zoë και να την καλωσορίσει στην οικογένεια YSL.

Έχοντας υπάρξει μούσα YSL Beauty στην Αμερική, η Zoë έχει ήδη μοιραστεί στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης τα αγαπημένα της προϊόντα μακιγιάζ που φέρουν την υπογραφή του πιο ανατρεπτικού brand μακιγιάζ. Έχοντας πρωταγωνιστήσει και στο YSL Beauty project, «Before the Light», το οποίο παρουσιάζει ταλαντούχους μουσικούς από όλο τον κόσμο, χρησιμοποιεί τη δύναμη του μακιγιάζ για να εκφράσει και να αποκαλύψει τη προσωπικότητά της στην σκηνή.

«Ο οίκος ομορφιάς YSL ήταν πάντα μια από τις αγαπημένους μου μάρκες. Η ικανότητά να συνδυάζεις τα πιο κομψά στιλ με μια δόση ανατρεπτικότατης ήταν για μένα ένας από τους καλύτερους τρόπους να εκφραστείς μέσα από τη μόδα και την ομορφιά. Τίποτα δεν είναι βεβιασμένο, τίποτα δεν είναι ψεύτικο – αντίθετα όλα είναι τολμηρά και δυνατά. Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που θα συνεργαστώ με αυτή τη θρυλική και διαχρονική μάρκα.» Zoë Kravitz

Λοιπόν, πώς σου φαίνεται αυτή η επιλογή;

READ more