Ιδέες για τα ωραιότερα beauty Χριστουγεννιάτικα δώρα

Οι γιορτές είναι πλέον ένα βήμα μακριά κι εσύ ετοιμάζεσαι για τα parties που είσαι καλεσμένη, αλλά και το γεύμα που οργανώνεις στο σπίτι. Στην ατζέντα σου όμως βρίσκεται και η λίστα με τα δώρα που έχεις να κάνεις στις κολλητές, την αδερφή και τη μητέρα σου. Κι αν δεν μπορείς να αποφασίσεις ποιο είναι εκείνο που θα τις γεμίσει χαρά, εγώ είμαι εδώ με τις ωραιότερες ιδέες.

Όποιο κι αν είναι το budget που διαθέτεις, ένα είναι το σίγουρο: Θα βρεις το κατάλληλο δώρο στη συνέχεια. Από εμβληματικά κραγιόν, μέχρι αρωματικά σετ και από αξεσουάρ μαλλιών μέχρι τον ενυδατικό ορό που κάθε γυναίκα θέλει να έχει στο μπάνιο της. Πριν επισκεφτείς λοιπόν το αγαπημένο σου beauty κατάστημα ή ιστοσελίδα, δες στη συνέχεια τις καλύτερες προτάσεις. 

YSL Couture Clutch Palette: Η γιορτινή έκδοση Desert Nude είναι συλλεκτική και στην ολόχρυση συσκευασία κρύβονται μαγευτικές  λαμπερές, μεταλλικές και ματ υφές σκιών. 

KORRES Daring & Fresh: Το σετ περιλαμβάνει το Oceanic Amber Eau de Toilette, γαλάκτωμα για μετά το ξύρισμα και δώρο ένα lucky charm. Είναι η τέλεια ιδέα για τον αγαπημένο σου ή τον κολλητό σου. 

Max Factor Miracle Sheer Blush: Τα ζωηρά ζυγωματικά με δροσερή όψη είναι μία από τις μεγαλύτερες φετινές τάσεις. Το συγκεκριμένο blush σε μορφή στικ κα σε απόχρωση που θυμίζει ανθισμένο τριαντάφυλλο είναι αυτό που θα λατρέψει η make up addict φίλη σου. 

Lancaster 364 Skin Repair Serum Youth Renewal: Χωρίς δεύτερη σκέψη είναι το προϊόν που επιβάλλεται να έχει η μητέρα σου στο μπάνιο της. Ένας εμβληματικός ορός που ανανεώνει την επιδερμίδα και την κρατά ενυδατωμένη και λαμπερή. 

The Body Shop Angels & Garlands Headband & Scrunchie Duo: Αξεσουάρ μαλλιών, σε υπέροχα σχέδια, που ολοκληρώνουν το εορταστικό homewear look δημιουργώντας ατμόσφαιρα spa στο μπάνιο.

Lancôme La Vie est Belle Fragrance Set: Η συσκευασία περιλαμβάνει το  La Vie Est Belle Eau de Parfum 50ml, την κρέμα σώματος και ένα σπρέι με την εμβληματική εσάνς που χωρά ακόμη και στο βραδινό clutch. 

Sephora Collection Wishing You, Set Of 3 12h Contour Pencil Eyeliners Waterproof: Σετ με τρία αδιάβροχα μολύβια ματιών σε μαύρο, καφέ και τιρκουάζ χρώμα, κατάλληλο για το τέλειο liner look που μένει στη θέση του έως και 12 ώρες. 

Dior 5 Couleurs, Galactic: Κλείνει μέσα της την ψυχρή λάμψη του φεγγαριού. Στο κέντρο της έχει μια περλέ λευκή απόχρωση που πλαισιώνεται από ένα ροζ-καφέ, ένα ασημί με τόνους λεβάντας, ένα βελούδινο μαύρο με ένα ίχνος ιριδίζουσας πλατίνας και ένα μυστηριώδες μπορντό-καφέ.

Erre Due Blush Color Palette: Παλέτα σε τόνους του ροζ με satin και matte φινίρισμα, για τους ωραιότερους χρωματικούς συνδυασμούς. Με πλούσιο χρώμα και λεπτή, βελούδινη υφή που απλώνεται εύκολα και ομοιόμορφα για αποτέλεσμα που διαρκεί.

Grown Alchemist Brightening Serum Phyto Complex & Rumex Leaf Extract:  Ορός που χαρίζει λάμψη και φωτεινότητα και εξισορροπεί τον χρωματικό τόνο της επιδερμίδας, στοχεύοντας στις περιοχές που έχουν κάνει την εμφάνισή τους πανάδες και κηλίδες. 

Chanel Rouge Allure: Ένα θρυλικό κραγιόν και μια ωδή στην κομψότητα παράλληλα. Οι καφέ αποχρώσεις έχουν φέτος την τιμητική τους και ταιριάζουν σε όλους τους τόνους δέρματος. 

Wild & Funk Candle (Heaven on Earth): Ένα κερί που θα στολίσει και θα αναβαθμίσει τον χώρο χαρίζοντας μια αίσθηση από πιπέρι, πικάντικο κάρδαμο, εσπεριδοειδή και λαμπερό κεχριμπάρι. 

Kérastase Huile Sublime Originale: Πρόκειται για ένα κλασικό πλέον έλαιο μαλλιών που χαρίζει πλούσια ενυδάτωση, λάμψη και υπέροχο άρωμα. 

ARTDECO Duo Blush: Σε μοναδική vintage floral συσκευασία που χαρίζει την πιο δροσερή όψη στα ζυγωματικά αλλά και ολόκληρο το πρόσωπο.  

Chanel Coco Mademoiselle L’ Huile Corps: Τρυφερό έλαιο ενυδάτωσης σώματος με την εκπληκτική εσάνς του κλασικού αρώματος. 

Coco & Eve Taste of the Tropics Kit: Μια χαρούμενη συσκευασία που περιέχει τη μάσκα μαλλιών Masque Like A Virgin Super Nourrissant και την κρέμα σώματος Crème Corps Glow Figure –και τα δύο προϊόντα σε συσκευασία των 60ml. H μάσκα ενισχύει και θρέφει τα ταλαιπωρημένα μαλλιά, ενώ τα ενυδατώνει καταπολεμώντας το φριζάρισμα. Η κρέμα σώματος ενυδατώνει και παράλληλα μειώνει τις ραγάδες και την κυτταρίτιδα.

Dior Addict Fashion Case: Το αγαπημένο κόκκινο κραγιόν κλεισμένο σε μια χρυσή θήκη που θυμίζει κόσμημα. 

Sephora Collection Skincare Sleeping Essentials Holiday Vibes: Συλλεκτικό σετ ύπνου που περιλαμβάνει μάσκα χειλιών που ανακουφίζει από την αίσθηση τραβήγματος, μάσκα μαλλιών για τον ύπνο για πιο λαμπερά και απαλά μαλλιά το επόμενο πρωί και μια  άνετη μάσκα ύπνου που εμποδίζει το φως κατά τη διάρκεια της νύχτας. 

L’ Oréal Paris Infaillible 32H Fresh Wear: Ένα φον ντε τεν που καλύπτει τις ατέλειες, κρατά την επιδερμίδα ενυδατωμένη για ώρες και προσφέρει δροσερή και ανάλαφρη όψη. Μπορείς να το κάνεις δώρο στον εαυτό σου και την αδερφή σου. 

L’ Oréal Professionnel Steam Pod 4: Η απόλυτη συσκευή θερμότητας, κατάλληλη τόσο για ίσιωμα όσο και μπούκλες ή κυματισμούς. Πρόκειται για το “εργαλείο” που βοηθά να δημιουργήσεις επαγγελματικό hair look μέσα σε λίγα λεπτά και θα σε λατρέψει εκείνη που θα το δεχτεί. Ή μήπως είναι για εσένα μόνο; Έχεις χρόνο να το σκεφτείς.  

 

Read More

And More