Ήξερες ότι τα μαλλιά μας… γερνάνε; Αυτή η νέα βαφή σου δίνει τέλεια μαλλιά σε κάθε ηλικία!

Να κάτι που ίσως να μην είχες σκεφτεί: όσο μεγαλώνουμε, το δέρμα μας μεγαλώνει μαζί μας. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό! Όσο μεγαλώνουμε μεγαλώνουν με εμάς και τα μαλλιά μας: χάνουν την λάμψη τους, τον όγκο τους, γίνονται ξηρά και ατίθασα και φυσικά γίνονται λευκά!

Η ΚΟΡΡΕΣ έρχεται με μια ολοκαίνουργια βαφή για να δώσει απάντηση σε όλα τα παραπάνω χαρίζοντάς σου τέλειο χρώμα, υφή και νεανική όψη στα μαλλιά σου και όλα αυτά χωρίς αμμωνία χάρη στη νέα μόνιμη βαφή που καλύπτει τα επίμονα λευκά και γκρι, ενώ καταπολεμά τα σημάδια γήρανσης της τρίχας. Η νέα Argan Oil Ageless Colorant προστίθεται στη No11 – εδώ και δεκαεπτά χρόνια – συλλογή μόνιμων βαφών ΚΟΡΡΕΣ στο φαρμακείο. Οι ανάγκες των ώριμων μαλλιών οδήγησαν το Εργαστήριο ΚΟΡΡΕΣ στην ανάπτυξη της νέας καινοτομικής μόνιμης βαφής με ceramides για θρέψη και προστασία και την αποκλειστική τεχνολογία Pigment-Lock που κλειδώνει το χρώμα, χωρίς τη χρήση αμμωνίας. Η νέα Argan Oil Ageless Colorant προσφέρει 100% κάλυψη επίμονων λευκών και γκρι, χρώμα μεγάλης διάρκειας που δεν ξεθωριάζει και αποδεδειγμένη αντιμετώπιση των σημαδιών γήρανσης της τρίχας.

Σημείωσε:
-Ενισχύει τον όγκο
-Επαναφέρει τη λάμψη
-Αυξάνει τα επίπεδα ενυδάτωσης
-Συμβάλλει στη μείωση σπασίματος
-Χαρίζει μεταξένια υφή
-«Ζωντανεύει» το χρώμα

Η νέα βαφή κυκλοφορεί σε δέκα μελί και σαντρέ αποχρώσεις, κατάλληλες για ώριμα μαλλιά, ενώ συνδυάζεται με τα Argan Oil σαμπουάν και μαλακτική κρέμα για μετά τη βαφή, μεγιστοποιώντας τη διάρκεια του χρώματος που δεν ξεθωριάζει και χαρίζοντας μαλλιά απαλά, μεταξένια, με υγιή, λαμπερή όψη.

Θα την βρεις στα φαρμακεία από την επόμενη εβδομάδα!

 

 

Read More

And More