Ημέρα της Γυναίκας! Γιόρτασε τη μοναδικότητά σου…

Ημέρα της Γυναίκας! Σήμερα γιορτάζουμε. Τη φύση μας, τη δύναμή μας, τη μοναδικότητά μας. Σήμερα γιορτάζουμε… Σε μια εποχή που επιβάλλει να είμαστε πιο γυναίκες από ποτέ!

Να μιλήσουμε, να πούμε τη γνώμη μας -χωρίς φόβο, με πάθος. Να βγούμε μπροστά, να αλλάξουμε τα δεδομένα, να μη συμβιβαστούμε, να διεκδικήσουμε. Όλα όσα μας αξίζουν. Και μας αξίζουν πολλά. Μας αξίζουν τα πάντα!

Θεμέλιος λίθος η αυτοπεποίθηση. Δύναμή μας η αυτογνωσία, η αυτοεκτίμηση, ο αυτοσεβασμός. Η αλήθεια σου. Η αυθεντικότητά σου. Η μοναδικότητά σου. Αυτό να γιορτάσεις σήμερα. Το πόσο σε αγαπάς! Και να το δείχνεις…

Η σύγχρονη εποχή σε θέλει πιο γυναίκα από ποτέ. Να αγκαλιάσεις τη φύση σου, την οργανωτικότητά σου, την αποτελεσματικότητά σου, την ικανότητά σου. Τα ταλέντα σου, τα χαρίσματά σου, το χαμόγελό σου, τη μοναδικότητά σου. Να αναγνωρίσεις και να τιμήσεις την ουσία σου, να εκτιμήσεις και να τονίσεις την ομορφιά σου. Την αληθινή ομορφιά σου. Την προσωπικότητά σου. Την ξεχωριστή, την ιδιαίτερη. Τη δυνατή. Εκείνη της μητρότητας, εκείνη της επαγγελματία, εκείνη της φίλης, της συντρόφου, της συζύγου, της γυναίκας που γελάει δυνατά, της γυναίκας που δεν φοβάται και δεν χωράει να στριμωχτεί σε όσα το κατεστημένο επιβάλλει, της γυναίκας που αφήνει το αποτύπωμά της και μένει αξέχαστη για κάτι που είπε, για κάτι που έκανε, για κάτι που κατάφερε, για κάτι που είναι. Τι είναι; Γυναίκα. Πολύπλευρη, πολυδιάστατη, πολυσύνθετη…

Ημέρα της Γυναίκας σήμερα και γιορτάζουμε. Γιορτάζουμε με θάρρος, σεβασμό και αγάπη, απέναντι στη φύση μας, στην ομορφιά μας. Εκείνη που μας δίνει δύναμη να συνεχίζουμε καθημερινά… Να πατάμε στα πόδια μας και να στηρίζουμε τον εαυτό μας. Στα εύκολα, στα δύσκολα, στα σπάνια, στα διαφορετικά, στα καθημερινά. Να έχουμε το θάρρος της γνώμης μας και να διεκδικούμε.

Είμαστε γυναίκες και τώρα περισσότερο από ποτέ είναι απαραίτητο να είμαστε ο εαυτός μας, γιατί αυτός είναι η δύναμη μας. Ο συμπαγής πυρήνας, η αυτοπεποίθηση, το σταθερό βλέμμα, η αποφασιστικότητα, η άποψη, το δικαίωμα.

Αυτό θα πει γυναίκα. Δύναμη. Μοναδικότητα. Άφιλτρη ομορφιά. Θάρρος. Τόλμη. Πυγμή. Αντοχή. Αλήθεια…

Αλήθεια που βρίσκει σύμμαχο τo Dove. Τo Dove που είναι εκεί να γιορτάζει την ουσιαστική ομορφιά μας, να στηρίζει τη δυναμική μας, να βοηθάει να αναθεωρήσουμε τα στερεότυπα και να ενδυναμώσουμε την αυτοπεποίθησή μας. Γιατί αυτό είναι το Α και το Ω του είναι μας: η ισχυρή, ακλόνητη αυτοπεποίθηση! Ο εαυτός μας καθαρός και ξάστερος. Χωρίς προσθήκες. Συνειδητά και απόλυτα.

Χρόνια μας Πολλά!

Υ.Γ. Να μην ξεχάσεις να σου δώσεις ένα φιλί. Και να σου αναγνωρίσεις όλα όσα έχεις καταφέρει, όλα όσα είσαι. Γιατί είσαι. Πολλά! Κάνε μια λίστα και θα δεις…

#LetsChangeBeauty  #Dove  #InternationalWomen’sDay

Ετικέτες