Ήρθαν τα πρώτα ξηρά λάδια σώματος από την Dove!

Τον τελευταίο καιρό τα λάδια είναι πολύ hot! Και είτε πρόκειται για πρόσωπο, είτε για μαλλιά, είτε για σώμα για πολλές από εμάς είναι η no 1 επιλογή μας. Και κράτησε το τελευταίο: το σώμα! Εδώ και κάποιο καιρό περίμενα στην… γωνία (με την καλή έννοια!) για την στιγμή που η Dove θα λανσάρει λάδια σώματος. Και έπρεπε να το κάνει μιας και είναι από τα πιο αγαπημένα brands σε ότι έχει να κάνει με σώμα. Και αυτή η στιγμή έφτασε! Και τα λάδια αυτά είναι εδώ και καιρό στα χέρια μου και τεστάρονται τις τελευταίες δύο περίπου εβδομάδες. Να το review μου, λοιπόν…

Purely Pampering Pistachio & Magnolia
Είναι αυτό στην φυστικί συσκευασία, η σύνθεσή του έχει μανόλια και φυστίκι και από τα συμφραζόμενα- συστατικά είναι κάπως εύκολο να υποψιαστείς ότι έχει τέλεια μυρωδιά. Όπως, επίσης, και ιδανική υφή που δεν κολάει πάνω στο σώμα και απορροφάται τέλεια. Μου αρέσει πάντα να το απλώνω μετά το ντους και έπειτα σκουπίζω την επιδερμίδα μου ταμποναριστά με πετσέτα. Καταλαβαίνεις αμέσως την ενυδάτωση!

Purely Pampering Shea butter & warm vanilla
Πιο αγαπημένο μου γι’ αυτή την περίοδο. Και αυτό γιατί αφήνει στην επιδερμίδα εκτός από την ενυδάτωση και μια διακριτική χρυσαφένια λάμψη που πάει τέλεια με το μαύρισμα! Περιέχειshea butter που είναι super ενυδατικό και βανίλια.

Και φυσικά, περιμένω εντυπώσεις όταν τα τεστάρεις η ίδια!

Read More

And More