Ήρθε η στιγμή να κάνεις το ωραιότερο δώρο στον εαυτό σου

Λίγο πριν τη νέα χρονιά ετοιμάζεσαι για τα ρεβεγιόν αφού προηγουμένως έχεις επιλέξει το δώρο για την οικογένεια σου, τις κολλητές και τον αγαπημένο σου. Είναι όμως και η κατάλληλη στιγμή να κάνεις ένα υπέροχο δώρο και στον εαυτό σου. Το αξίζεις άλλωστε. Ήταν μια δύσκολη και απαιτητική χρονιά και ο καλύτερος τρόπος να γιορτάσεις την καινούρια που έρχεται είναι επιβραβεύοντας εσένα την ίδια. 

Κι αν δεν έχεις αποφασίσει ακόμη είμαι σίγουρη πως θα συμφωνήσεις με τις beauty επιλογές μου που ακολουθούν. Είναι ιδιαίτερα, συλλεκτικά, πρακτικά αλλά και πολυτελή. 

Chanel Advent Calendar: Η συσκευασία έχει το σχήμα του εμβληματικού και ιστορικού αρώματος του οίκου και μέσα της κρύβονται μικροί θησαυροί που θα σε εντυπωσιάσουν. 

Korres Midnight Dahlia Άρωμα και Αφρόλουτρο: Floral και νότες από φρούτα που συνδυάζουν το ζουμερό βερίκοκο με την πεόνια και το σανταλόξυλο με το musk. Η εσάνς των προϊόντων ολοκληρώνεται με πατσουλί, αρωματικό έλαιο περγαμόντου, έλαιο κέδρου και castoreum.

Pupa Set Vamp!: Το Light Infusion Highlifhter και η Extreme Mascara είναι τα δύο προϊόντα που σου χαρίζουν ένα λαμπερό και minimal make up look καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς. 

Byredo Space Black Mascara: Μια συσκευασία-κόσμημα, κόκκινη και με απίθανες καμπύλες. Αφηρημένη, τοτεμική και εργονομική είναι ένα αντικείμενο πόθου, αλλά και ένα «εργαλείο» ομορφιάς. Χάρη στο  κοντό βουρτσάκι ακριβείας από σιλικόνη χαρίζεις ένταση στο βλέμμα.  

L’ Oreal Professionnel Serie Expert Absolut Repair XMAS Pack: Τα επαγγελματικά προϊόντα που θα σου χαρίσουν λαμπερά και υγιή μαλλιά. Η γιορτινή συσκευασία περιέχει σαμπουάν, μάσκα και έλαιο που προστατεύουν τόσο το χρώμα όσο και την τρίχα από τη φθορά. Star product είναι το έλαιο με 10 οφέλη που θα γίνει η νέα σου εμμονή αλλά και σύμμαχος τη χρονιά που έρχεται. 

Gucci Flora Gorgeus Gardenia: Είναι η εσάνς που θα σε συντροφεύσει το 2022. Η ροζ, φλοράλ συσκευασία είναι ένα όνειρο ενώ η εσάνς κρύβει τη μαγεία της εκπληκτικής γαρδένιας που συνδυάζεται με το ηλιόλουστο Absolute από Γιασεμί Grandiflorum. Η δροσιά του οφείλεται στο Άνθος Αχλαδιάς και η γλυκύτητα στην Καστανή Ζάχαρη. 

La Roche Posay Hyalu B5 Serum και Ampoules: Είναι η βαθιά ενυδάτωση που χρειάζεσαι και οι δύο φόρμουλες που θα πάρουν την πρώτη θέση στην καθημερινή ρουτίνα περιποίησης. Ορός και αμπούλες με υαλουρονικό οξύ και Β5 που προσφέρουν την απαραίτητη υγρασία, φυσική λάμψη μειώνοντας ταυτόχρονα λεπτές γραμμές και ρυτίδες.  

 

Bobbi Brown Luxe Illuminating Duos: Αν αγαπάς τις λάμψεις στην επιδερμίδα θα χρειαστείς αυτό το μοναδικά λαμπερό δίδυμο για περλέ φινίρισμα. Μέσα στη συλλεκτική συσκευασία κρύβονται η κορυφαία Highlighting Powder που συνδυάζει τα οφέλη της βελούδινης υφής gel και η Shimmering Powder που φωτίζει το πρόσωπο χαρίζοντας πολυδιάστατη λάμψη.

Erre Due Beauty Color Palette: Με glam και rock διάθεση η συγκεκριμένη παλέτα μακιγιάζ περιέχει  τέσσερις satin σκιές ματιών και ένα blush που θα σε βοηθήσουν να δημιουργήσεις απίθανα make-up looks.

Diptuque Sapin Scented Candle: Αν αγαπάς την υπέροχη αίσθηση στο χώρο σου το limited edition κερί της diptyque Sapin θα προσφέρει την ευωδιαστή φρεσκάδα των πεύκων και μια έντονη εσάνς από  ξυλώδεις νότες μιας υπαίθριας φωτιάς. 

Rouge G de Guerlain Lipstick Case Limited Εdition: Ένα εμβληματικό κραγιόν φτιαγμένο μόνο για σένα. Πρόκειται για το πρώτο κραγιόν- κόσμημα με ενσωματωμένο διπλό καθρέφτη. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να επιλέξεις την αγαπημένη σου απόχρωση και θήκη ανάλογα με το look και τη διάθεση σου. 

YSL Touche Eclat Instnat Highlighter: Το αγαπημένο προϊόν των celebrities που πρέπει να αποκτήσεις ώστε να χαρίσεις φυσική λάμψη στο βλέμμα αλλά και την απόλυτη κάλυψη. Είναι ένα μυθικό προϊόν που δεν επιτρέπεται να λείπει από το νεσεσέρ σου. 

Και κάτι ακόμη: Αν δεν μπορείς να επιλέξεις κάνε την υπέρβαση και κάνε περισσότερα δώρα στον εαυτό σου. 

 

Read More

And More