Ήρθε στην Ελλάδα το καλύτερο κολλαγόνο! Κι εδώ σου έχουμε όλα τα info!

Αυτό το νέο έφτασε στα αυτιά μου την πιο κατάλληλη στιγμή! Γιατί; Βρισκόμαστε έναν μήνα πριν τις γιορτές και τρεις μήνες μετά τις διακοπές. Σε ελεύθερη μετάφραση αυτό σημαίνει ότι: α) η επιδερμίδα μας δείχνει θαμπή και κουρασμένη αλλά β) θέλουμε λαμπερή και ξεκούραστη επιδερμίδα μέχρι… σε 25 ημέρες από τώρα!

Surprise! Surprise! Μόλις έφτασε στην Ελλάδα το Collacen Bio-Active Collagen από την Nutrinovelle. Πρόκειται για το πρώτο βιοενεργό κολλαγόνο το οποίο καταναλώνεις δια στόματος και σου χαρίζει
– Λάμψη
– Σύσφιξη
– Νεανική εμφάνιση!

Η διαδικασία είναι απλή: καταναλώνεις δύο φακελάκια ημερησίως, διαλύοντάς τα σε ένα υγρό (οι ειδικοί λένε ότι διαλύεται σε ζεστό νερό, οπότε το προτιμώ!). Κοστίζει €49.90, μπορείς να το παραγγείλεις εδώ και σε βγάζει… ασπροπρόσωπη!

src=/files/Image/BEAUTY/2012/BEAUTY_NEWS/NOVEBER/29_11/MAGAZINE_A4.jpg

Και κάτι ακόμη: πέραν του κολλαγόνου, περιέχει συνένζυμο Q10, βιταμίνη C, E, B2, B5 και πυρίτιο, δηλαδή όλα εκείνα τα αντιοξειδωτικά και μαλακτικά συστατικά που εντοπίζονται και στις κρέμες και χαρίζουν τέλεια επιδερμίδα. Και σκέψου: αν αυτό συμβαίνει όταν χρησιμοποιείς μια κρέμα επιδερμικά, τι αποτέλεσμα μπορεί να έχει όταν το καταναλώνεις!

Read More

And More