Ήταν θέμα χρόνου! H JLO δημιουργεί τα δικά της καλλυντικά και ιδού οι πρώτες πληροφορίες!

Η JLO κάνει μια καριέρα από μόνη της και μια δεύτερη, ξεχωριστή καριέρα κάνει το μακιγιάζ της. Πράγματι, όλα αυτά τα χρόνια που η Jennifer Lopez πρωταγωνιστεί στις ζωές μας ως το απόλυτο icon, έχει αυτό το signature μακιγιάζ με τις τερακότες και τις λάμψεις που είναι γνωστό και ως J GLOW.

Επίσης, όλα αυτά τα χρόνια, με έμφαση τα ένα- δύο τελευταία, έχουμε δει διάσημες να δημιουργούν τα δικά τους, πολύ αξιόλογα brands ομορφιάς. Από τα brands, όμως, αυτά έλειπε αυτό της JLO η οποία αποφάσισε να πει το “ναι” κι έτσι πολύ σύντομα θα κρατάμε στα χέρια μας ένα προϊόν που φέρει την υπογραφή της.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Sunset glow… #JLoBeauty coming soon

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Lopez (@jlo) στις

“Η λάμψη του ηλιοβασιλέματος… Το JLO Beauty έρχεται σύντομα!”, έγραψε η ίδια κάτω από αυτή την φωτό. Και κρίνοντας από το μακιγιάζ της που αναδείχθηκε ακόμη περισσότερο από αυτό το υπέροχο φως, η σειρά της θα έχει highlighter, bronzer, σκιές και φυσικά πολλά nude προϊόντα χειλιών που λατρεύει!

Η ίδια είχε συνεργαστεί μερικά χρόνια πριν με την Inglot και από κοινού δημιούργησαν μια σειρά μακιγιάζ που έφερε την υπογραφή της. Επίσης, έχει κατά καιρούς κυκλοφορήσει τα αρώματά της αλλά αυτή είναι η πρώτη φορά που θα δούμε ένα brand από εκείνη!

Όσο για το αν το brand της θα έχει να κάνει μόνο με προϊόντα μακιγιάζ; Με δεδομένο ότι η JLO α) έχει υπέροχη επιδερμίδα την οποία β) συνηθίζει να μας δείχνει κατά καιρούς, η απάντηση είναι πως όχι! Ή, τουλάχιστον, ελπίζουμε να μην είναι μόνο προϊόντα μακιγιάζ αλλά και skincare γιατί θέλουμε να δοκιμάσουμε κάθε ένα από αυτά!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Good morning everyone!!! #MorningFace

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Lopez (@jlo) στις

 

Read More

And More