Ήταν θέμα χρόνου! Η Kim Kardashian βγάζει συλλογή με nude κραγιόν όπως και η αδερφή της!

Πριν πολύ καιρό, όταν ανακοινώθηκε ότι η Kim Kardashian πρόκειται να λανσάρει το δικό της brand καλλυντικών, η βασική μας σκέψη ήταν ότι θα υπήρχε conflict με την μικρότερη αδερφή της, Kylie Jenner, η οποία μπήκε στη λίστα του Forbes με τους 30 πλουσιότερους κάτω των 30 χάρη στην σειρά Kylie Cosmetics. Μια σειρά που βασίζεται κυρίως στα προϊόντα χειλιών και τα υγρά κραγιόν σε nude τόνους.

Τότε, η Kim μας διαβεβαίωσε ότι δεν τίθεται τέτοιο ζήτημα καθώς σε καθεμία αρέσουν διαφορετικά πράγματα και καθεμία αντιπροσωπεύει διαφορετικό κοινό. Και μετά ήρθε αυτό…

Η Kim Kardashian μόλις ανακοίνωσε ότι το επόμενό της λανσάρισμα είναι μια σειρά με προϊόντα χειλιών (κραγιόν και μολύβια) σε… (Surprise! Surprise!) nude αποχρώσεις!

https://www.instagram.com/p/BjXa7w0hdqy/?hl=el&taken-by=kkwbeauty

Σύμφωνα με το post, τα KKW Beauty θα λανσάρουν οκτώ κρεμώδη κραγιόν και τρία μολύβια χειλιών στις 8 Ιουνίου. Μάλιστα, η Kim έδωσε και sneak peek μιας εκ των αποχρώσεων που είναι αυτή που φοράει παραπάνω η ίδια ενώ για το μακιγιάζ επιστρατεύτηκε ο Ariel Tejada, makeup artist της Kylie Jenner. Συμπέρασμα: το νέο λανσάρισμα όχι απλώς δεν δημιούργησε ενδοοικογενειακά προβλήματα, αλλά φαίνεται να είχε και την συναίνεση της μικρής αδερφής.

https://www.instagram.com/p/BjXuux8BrYX/?hl=el&taken-by=kkwbeauty

Read More

And More