Jade roller: το gadget που θα σώσει το πρόσωπό σου από τα ξενύχτια των γιορτών!

Είναι αυτή η περίοδος η γιορτινή που συμβαίνουν πολλά υπέροχα πράγματα: οικογενειακά τραπέζια, έξοδοι και συγκεντρώσεις με φίλους, αλκοόλ, ξενύχτια, κατακράτηση. Ξέρω πως τα τελευταία δεν ακούγονται και τόσο ελκυστικά και μπορείς να καταλάβεις πόσο ελκυστικά ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ αν έχεις ξυπνήσει μόλις μετά από ξενύχτι και αν ρίξεις μια ματιά στον καθρέφτη σου.

Το πολύ αλάτι και το αλκοόλ δημιουργούν κατακράτηση η οποία κάνει το πρόσωπό σου να δείχνει πρησμένο, ενώ κάτω από τα μάτια σου έχουν δημιουργηθεί σακούλες. Επίσης, η αίσθηση που έχεις σε σχέση με την επιδερμίδα σου δεν είναι η καλύτερη αφού την αισθάνεσαι αφυδατωμένη και ανελαστική.

Λοιπόν, για όλα τα παραπάνω, το καλύτερο δώρο που έχεις να κάνεις στον εαυτό σου είναι μασάζ με jade roller. Αυτό το gadget που έχει έρθει στην ζωή μας πιο δυναμικά τα τελευταία δύο χρόνια, κάνει μασάζ, ενεργοποιεί την κυκλοφορία ενώ λόγω χαμηλής θερμοκρασίας αποσυμφορίζει κιόλας. Για να διπλασιάσεις δε, την δράση του, φύλαξέ το στο ψυγείο σου!

Ok, ωραία όλα αυτά, αλλά… η ερώτηση είναι: πώς το χρησιμοποιείς; Επισκέφτηκα την face expert, Αρετή Καφαντάρη, και μου έδειξε ακριβώς τα βήματα! Πάτησε play παρακάτω

 

Και πού θα βρω Jade Roller;

Κι επειδή συχνά μας ρωτάτε πού θα βρείτε ένα τέτοιο gadget για το πρόσωπο, η απάντηση είναι παντού online! Το amazon έχει άπειρα τέτοια, ενώ θα τα βρεις και σε εξειδικευμένα site ομορφιάς. Παρακάτω μερικές ιδέες.

Jade roller με Gua Sha από ροζ χαλαζία, Dos, €69.00, www.beauty-hall.gr

 

Jade Roller Skin Gym από αμέθυστο, €25.00, www.amazon.co.uk

La Vie En Rose Jade Roller από ροζ χαλαζί, Angela Gaglia, €59.00, www.niche-beauty.com

 

Read More

And More