James Franco: ο άντρας των ονείρων μας είναι το πρόσωπο του νέου αρώματος Coach!

Γοητευτικός και επικίνδυνος. Ή επικίνδυνα γοητευτικός. Ο λόγος για τον James Franco ο οποίος μόλις ανακοινώθηκε ότι είναι ο πρωταγωνιστής της καμπάνιας για το ολοκαίνουργιο άρωμα του αμερικάνικου οίκου Coach. Το συγκεκριμένο άρωμα πρόκειται να κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο και θα έχει τον λιτό αλλά περιεκτικό τίτλο Coach for Men.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν επικοινωνηθεί πολλά info σχετικά με το άρωμα. Αλλά ξέρουμε ότι ο James Franco θα είναι το πρόσωπο της καμπάνιας, ένας άντρας γοητευτικός, cool, απόλυτα αρρενωπός, ακαταμάχητος και, όπως είπαμε, επικίνδυνος. Αν βάλεις, λοιπόν, όλα αυτά τα επίθετα που χαρακτηρίζουν τον 39χρονο ηθοποιό στη σειρά θα έχεις βγάλει και ένα πρώτο συμπέρασμα για το άρωμα.

“Η δημιουργικότητα είναι το μέσο μου να αντιμετωπίζω την ζωή. Είναι επίσης ο τρόπος μου να επικοινωνώ με τους άλλους ανθρώπους και είναι ο τρόπος να βρίσκω νόημα στη ζωή. Απόλαυσα την συνεργασία μου με τον Stuart (σ.σ. Stuart Vevers, creative director του οίκου Coach). Οι δημιουργίες του παντρεύουν την παράδοση του οίκου αλλά με έναν updated τρόπο και αυτό το πάντρεμα είναι και ο δικός μου τρόπος να είμαι δημιουργικός στην δουλειά μου!”.

Αναμένουμε το επίσημο visual και το film τον Σεπτέμβριο!

Read More

And More