Jennifer Aniston: πόσο συχνά λούζεται και πώς κάνει γυμναστική με το… πιστολάκι!

Πολύ κουβέντα γίνεται τελευταία για το πόσο συχνά είναι καλό να λούζουμε τα μαλλιά μας. Η Kim Kardashian το κάνει ανά τέσσερις μέρες, εδώ σου είχαμε δείξει πώς να εκπαιδεύσεις τα μαλλιά σου να μην είναι τόσο λιπαρά με το να μην τα λούζεις κάθε μέρα και τώρα ήρθε η στιγμή για την έχω-τα-ωραιότερα-μαλλιά-του-Χόλιγουντ να μιλήσει! Και αυτή είναι σίγουρα η Jennifer Aniston.

Λοιπόν, μάθε: εμείς και η Jennifer έχουμε πολλά περισσότερα κοινά από την ελληνική καταγωγή. Βαριέται όπως δήλωσε στο αμερικάνικο allure να λούζεται συνέχεια, το κάνει ανά δύο με τρεις μέρες και κάθε φορά προσπαθεί να βρει τρόπους να παρατείνει τον χρόνο: “Θα χρησιμοποιήσω λίγο από το Living Proof Perfect Hair Day Shampoo στην ρίζα των μαλλιών μου μετά την πρώτη μέρα λουσίματος”.

PAUSE: ΟΛΟΙ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΤΑ ΞΗΡΑ ΣΑΜΠΟΥΑΝ! ΔΕΣ ΕΔΩ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΣΕ ΕΝΑ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!

Όσον αφορά το Styling, η ίδια είπε: “Τα μαλλιά μου είναι σπαστά. Συνήθως στεγνώνω τη ρίζα και τα μαλλιά που είναι περιμετρικά του κεφαλιού και μετά αφήνω τον αέρα να κάνει την δουλειά του. ‘Οταν δεν βαριέμαι θα πάρω την μεγάλη στρογγυλή βούρτσα και θα κάνω μερικές βουρτσιές ενώ παράλληλα θα γυμνάσω και τα χέρια μου με το ίσιωμα (γέλια)!”.

BTW: Εσύ πώς χτενίζεις τα μαλλιά σου μετά το λούσιμο; Και πώς τις επόμενες μέρες; Κάνε κλικ εδώ για να δεις τέσσερα γρήγορα χτενίσματα που γίνονται σε λιγότερο από πέντε λεπτά (και καμουφλάρουν και την λιπαρότητα!).

Read More

And More