Jessica Alba: οι beauty συμβουλές που θα έδινε στον 18χρονο εαυτό της!

Η Jessica Alba είναι στη λίστα με τα αγαπημένα μας beauty icons. Και μπορεί να μην έχεις αρχίσει ακόμη να την παρατηρείς αλλά να που αν το κάνεις θα δεις πόσες ιδέες για μακιγιάζ, χτενίσματα και περιποίηση έχεις να πάρεις από εκείνη.

Η Jessica Alba, λοιπόν, γύρισε πίσω τον χρόνο, μίλησε στο αμερικάνικο allure και είπε τι συμβουλές θα έδινε στον εαυτό της αν ήταν πάλι 18.

Δεν χρειάζεσαι τόσο μακιγιάζ!
“Οταν ήμουν έφηβη συνήθιζα να βάφομαι πάρα πολύ και σε όλο το πρόσωπο. Έπαιρνα το make up σε μορφή στικ και το άπλωνα παντού. Έπειτα, γέμιζα σπυριά τα οποία για να καλύψω έβαζα περισσότερο make up. Μεγαλώνοντας έμαθα πως το καλύτερο μακιγιάζ είναι η φροντισμένη επιδερμίδα”.

Το solarium δεν είναι cool!
“Ως έφηβη έκανε λίγο solarium. Θυμάμαι ότι το έκανε πριν πάω στον χορό με τις ξαδέρφες μου και βάζαμε και ένα sticker στο χέρι για να δούμε πόσο θα μαυρίσουμε. Δεν θα το ξαναέκανα ούτε θα το ξανακάνω ποτέ!”.

Μην το παρακάνεις με τα φρύδια σου!

“Όταν άρχισα να ξυρίζομαι θυμάμαι ότι ήμουν ενθουσιασμένη! Μετά άρχισα να βγάζω πολύ και τα φρύδια μου. Όμως, δεν το προτείνω σε κανέναν γιατί τα φρύδια είναι πολύ δύσκολο να ξαναβγούν”.

Να προστατεύεις τα χέρια σου!
“Θα συμβούλευα οπωσδήποτε τον νεότερο εαυτό μου να φοράει γάντια! Παλιά όταν έκανα δουλειές και χρησιμοποιούσα απορρυπαντικό τα χέρια μου αφυδατώνονταν. Δεν χρησιμοποιούσα ποτέ γάντια. Τώρα έχω πιο απαλά προϊόντα έτσι ώστε η αίσθηση να μην είναι ενοχλητική. Όμως, τότε δεν υπήρχαν τέτοιου τύπου προϊόντα. Επίσης, θα φορούσα οπωσδήποτε κρέμα και αντηλιακή και στα χέρια μου! Είναι το σημείο που μαρτυρά την ηλικία πάνω μου!”.

Αλήθεια, εσύ ποια από τις παραπάνω συμβουλές θα έδινες προτίστως στον νεαρότερο εαυτό σου; Έχουμε poll!

Read More

And More