Joy by Dior: μην αγοράσεις το επόμενό σου άρωμα αν δεν μυρίσεις πρώτα αυτό!

New season! New smell! Σε όποια κατηγορία κι αν ανήκεις, είτε έχεις βρει το signature άρωμά σου είτε φοράς ένα διαφορετικό ανάλογα με την διάθεσή σου, σε προειδοποιούμε: μην αγοράσεις το επόμενό σου άρωμα αν δεν μυρίσεις πρώτα αυτό!

Πώς μυρίζει η… χαρά;

Κλείσε τα μάτια σου και προσπάθησε να σκεφτείς την πιο ευτυχισμένη σου στιγμή. Εκείνη που ήσουν πέρα για πέρα ανέμελη, αυτάρκης, που δεν υπήρχαν deadlines και που πιθανότατα να ήσουν κάπου μακριά. Πιθανότατα ερωτευμένη. Φέρε εκείνη τη μυρωδιά στο νου σου. Νοσταλγία. Μακάρι να μπορούσες να κουβαλήσεις αυτή τη μυρωδιά πάντα μαζί σου. Κάπως έτσι η χαρά σου δεν θα κρατούσε μια μονάχα στιγμή. Μακάρι να μπορούσες με ένα… φσιτ να νιώσεις χαρούμενη. Όλα αυτά και άλλα τόσα που πρεσβεύει ο οίκος Dior όλα αυτά τα χρόνια εσωκλείονται στο μπουκάλι του ολοκαίνουργιου αρώματος Joy by Dior. Του επόμενού σου αρώματος…

Joy by Dior: το άρωμα

Το Joy by Dior που με τόση επιτυχία ενσαρκώνεται από την μούσα του οίκου, Jennifer Lawrence, αποτελεί δημιουργία του κορυφαίου αρωματοποιού Francois Demachy. “Η γέννηση ενός νέου αρώματος Dior είναι γεγονός. Τόσο για ολόκληρο τον Οίκο, όσο και για εμένα. Πρέπει να ενώσει και να ικανοποιήσει άντρες και γυναίκες. Πρέπει να παρουσιάζει μια εκτεταμένη και γενναιόδωρη διάσταση με ισχυρή υπογραφή. Ήταν γραφτό να γνωρίζω το όνομά του από την αρχή. Και τι όνομα! Μικρό, ζωηρό και ανεπιτήδευτο, ανοιχτό σε όλα τα ενδεχόμενα. Για να πω την ιστορία του επέλεξα να δημιουργήσω ένα άρωμα, που τυλίγει το δέρμα και χαρακτηρίζεται από απαλότητα και ενέργεια. Το JOY by Dior είναι μια ανάσα καθαρού αέρα, ένα μονοπάτι που σας ταξιδεύει, που σας παρασύρει μακριά”, λέει ο ίδιος για το νέο αρωματικό του παιδί, το νέο ζωηρό παιδί του, και συνεχίζει: “Το JOY by Dior εκφράζει το θαυμάσιο συναίσθημα της χαράς, προσφέροντας μια αρωματική εκδοχή του φωτός. Εννοώ ότι αυτό το άρωμα θυμίζει πίνακες, ζωγραφισμένους με την τεχνική pointillism, πετυχαίνοντας ένα πλούσιο αποτέλεσμα με ακρίβεια, χωρίς να γίνεται προφανής η τεχνική. Δημιουργημένο από μια ποικιλία λεπτών αποχρώσεων και μυριάδων εκφάνσεων, που οδηγούν σε μια αυταπόδεικτη μοναδικότητα. Απαιτήθηκε αρκετός χρόνος, εξέλιξη και φαντασία, αλλά στο τέλος έχει μια άμεση και ζωηρή παρουσία”.

Ανακάλυψε όλα όσα είναι το νέο άρωμα Joy by Dior παρακάτω. Γιατί ποτέ κανένα άλλο άρωμα δεν άγγιξε τόσο πολύ ένα συναίσθημά μας: τη χαρά!

Ανακάλυψε το νέο Joy by Dior στα καταστήματα Sephora και στο Sephora.gr

 

Read More

And More