Και η Tory Burch μπαίνει στον κόσμο της ομορφιάς για πρώτη, πρώτη φορά!

Κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί σε ένα πολύ όμορφο κορίτσι. Σωστά; Όλοι θα της κάνουν τα χατίρια και θα θέλουν να μπουν στην ζωή της. Έτσι ακριβώς είναι και ο κόσμος της ομορφιάς: ένα όμορφο κορίτσι που κανείς δεν μπορεί να της αντισταθεί. Ούτε οι σχεδιαστές! Και κάπως έτσι, ένας- ένας μπαίνουν στην ομορφιά και θέλουν να την υπηρετήσουν. Marc Jacobs, Calvin Klein, Karl Lagarfeld και ένα σωρό άλλοι με πιο πρόσφατη την σχεδιάστρια Tory Burch.

Σύμφωνα με το WWD, λοιπόν, η Tory Burch αναμένεται να κυκλοφορήσει πολύ σύντομα σειρά μακιγιάζ, σειρά περιποίησης σώματος κι ένα άρωμα. Το τελευταίο θα είναι διαθέσιμο σε όλες τις boutique της Tory Burch ανά τον κόσμο αλλά και στο official site της από τις 26 Σεπτεμβρίου.

“Ήθελα να δημιουργήσω ένα άρωμα όπου το tomboy (το αγοροκόριτσο) να συναντάει την θηλυκότητα. Να ενώσουμε το κίτρο και τα floral σε μια μυρωδιά”, είπε η Tory Burch στο WWD για το νέο άρωμα.

Όσον αφορά την σειρά μακιγιάζ, θα περιλαμβάνει κραγιόν σε pink nude, σεταρισμένο ρουζ, μια παλέτα bronzer και ρουζ καθώς και ένα πινέλο για το πρόσωπο ενώ η σειρά σώματος θα έχει κρέμα, λοσιόν, shower gel κι ένα κερί όλα με το γνωστό logo της σχεδιάστριας.

Και προς συζήτηση: είναι η Tory Burch μια από τις αγαπημένες σου σχεδιάστριες; Θα ήθελες να επενδύσεις σε κάτι από τα παραπάνω; Και last but not least: θα αγόραζες ποτέ το άρωμά της χωρίς να το έχεις μυρίσει μόνο και μόνο γιατί είναι η αγαπημένη σου σχεδιάστρια;

Read More

And More