(Και) η Lindsay Lohan ετοιμάζει καλλυντικά!

(Και) η Lindsay Lohan ετοιμάζει καλλυντικά! | tlife.gr

Ο κόσμος της ομορφιάς εξακολουθεί να λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο: διάσημες βγάζουν καλλυντικά. Αλλά ευτυχώς μέσα σε όλες αυτές τις προσπάθειες και ανάμεσα σε όλα αυτά τα λανσαρίσματα μπορείς να ξεχωρίσεις τις σοβαρές ενέργειες από τις θέλω-να-βγάλω-κάποια-χρήματα-και-γρήγορα. Ένα απλό παράδειγμα: η Rihanna με τα Fenty έχει κάνει μια πολύ σοβαρή προσπάθεια, αν μπορείς να περιγράψεις ως «προσπάθεια» το γεγονός ότι έφερε τα πάνω κάτω στον κόσμο της ομορφιάς.

Όλος αυτός ο πρόλογος για να σου πω ότι η επόμενη που ετοιμάζει σειρά καλλυντικών είναι η Lindsay Lohan και πως η ίδια άρχισε να κινεί τις υποψίες μας στις 12 Ιανουαρίου, όταν πήγε καλεσμένη στο The Wendy Williams Show. Μέχρι στιγμής δεν γνωρίζουμε και πάρα πολλά για την συγκεκριμένη σειρά, αλλά από μια φωτογραφία που δημοσιεύθηκε στο show φαίνονται δύο κραγιόν, ένα makeup σε μορφή compact, μονή σκιά σε πούδρα ή highligter σε μια ασημί συσκευασία (δεν είναι ξεκάθαρο τι ακριβώς είναι)!

Επιστρέφω σε αυτό που έθεσα στην αρχή: υπάρχουν λανσαρίσματα που είναι μελετημένα και έχουν ένα ολόκληρο concept και υπάρχουν λανσαρίσματα που καταλαβαίνεις ότι έχουν ως αυτοσκοπό την κερδοφορία και μόνο. Δεν ξέρω η Lindsay Lohan σε ποιο από τα δύο group ανήκει. Αυτό που ξέρω στα σίγουρα είναι ότι δεν υπάρχει στοχοπροσήλωση. Γιατί στην ίδια συνέντευξη είπε πως σχεδιάζει να κάνει ένα νησί στο Ντουμπάι. Κι αναρωτιέμαι: όταν έχεις ένα project δεν πρέπει να είσαι focus σε αυτό;

 

READ more