Κάνεις συνέχεια μάσκες; Αυτό είναι το beauty hack που θα απογειώσει το αποτέλεσμα!

photo: @magicstripes

Αυτή την στιγμή το instagram είναι χωρισμένο σε δύο beauty στρατόπεδα: σε εκείνους που κάνουν μάσκες προσώπου και σε εκείνους που κάνουν roller. Αλήθεια, πώς θα σου φαινόταν να συνδύαζες και τα δύο; Υπάρχει ένα beauty hack που θα απογειώσει την απόδοση της μάσκας που χρησιμοποιείς και θα δώσει απίστευτο αποτέλεσμα λάμψης στην επιδερμίδα σου. Ποιο είναι αυτό; Το είπαμε ήδη: βάζεις την sheet mask σου και από πάνω κάνεις μασάζ με το jade roller σου (αν δεν είσαι ακόμη η περήφανη κάτοχος ενός τέτοιου gadget θα πρέπει να το αποκτήσεις!). Πώς και γιατί συμβαίνει αυτό; Στα εξηγούμε όλα παρακάτω!

Τι κάνει το jade roller; 

Το jade roller είναι ένα εργαλείο το οποίο χρησιμοποιούνταν χρόνια πριν και είναι φτιαγμένο από διαφορετικές πέτρες. Στο πρόσωπο κάνει κάτι σαν facial με την διαφορά ότι μπορείς να το κάνεις μόνη σου και δεν χρειάζεσαι καν αισθητικό. Αν δεν έχεις χρησιμοποιήσει ποτέ jade roller αυτό που πρέπει να ξέρεις είναι ότι από την φύση του έχει χαμηλή θερμοκρασία και κάνει και de-puff, διώχνει, δηλαδή, τα πρηξίματα από το πρόσωπο. Για έξτρα εντυπωσιακό αποτέλεσμα μπορείς να το έχεις στο ψυγείο σου, κάτι που μου αρέσει να κάνω κι εγώ. Επίσης, διεγείρει την κυκλοφορία με αποτέλεσμα το πρόσωπο να γίνεται πιο λαμπερό ενώ γυμνάζει και τους μυς του προσώπου.

Τι διαφορά έχει το ροζ από το πράσινο; 

Όπως είπαμε, το jade roller είναι φτιαγμένο από διαφορετικές πέτρες, ημιπολύτιμους λίθους και όχι απλό γυαλί. Πιο συγκεκριμένα, το ροζ είναι ροζ χαλαζίας, μια πέτρα που συνδέεται με την καρδιά και το συναίσθημα και παίρνει την αρνητική ενέργεια ενώ το πράσινο είναι νεφερτίτης και κάνει αποτοξίνωση.

Πώς το χρησιμοποιείς σωστά; Οι κινήσεις που πρέπει να κάνεις!

Στο παραπάνω beauty combo θα προσθέσω και κάτι ακόμη που απολαμβάνω να κάνω: sheet mask+ jade roller+ Netflix. Ωστόσο, δεν πρέπει να αφαιρείσαι γιατί οι κινήσεις σου πρέπει να είναι συγκεκριμένες. Το καλό νέο είναι ότι τις κινήσεις αυτές τις μαθαίνεις πολύ εύκολα! Πριν λίγο καιρό είχαμε επισκεφτεί την Αρετή Καφαντάρη η οποία μου είχε δείξει όλες τις κινήσεις. Πάτησε play και φρέσκαρε τη μνήμη σου στο IGTV που θα δεις παρακάτω…

Γιατί να κάνεις roller πάνω από τη μάσκα σου; 

Και τώρα η πιο βασική ερώτηση: γιατί να κάνεις jade roller πάνω από τη μάσκα σου; Γιατί με αυτό τον τρόπο εκτός του ότι αποτοξινώνεις την επιδερμίδα σου και βοηθάς την μικροκυκλοφορία, ενισχύεις και την δράση της μάσκας. Πώς; Τα συστατικά της μέσω του μασάζ εισχωρούν σε μεγαλύτερο βάθος στην επιδερμίδα και τελικά αυτό που βλέπεις είναι μια έντονη λάμψη στο πρόσωπό σου.

Μερικές μάσκες για να διαλέξεις 

Για αντιγήρανση : Drops of Youth Concentrate Youth Mask, The Body Shop, €5.50

Για καθαρισμό: Apivita Express Beauty Tissue Face Mask Carob, €3.50

Για βαθιά ενυδάτωση: Μάσκα εντατικής ενυδάτωσης με υαλουρονικό οξύ, Hyaluronic Intensive Treatmen Mask, €42.34/4 τεμάχια, Make Me Up

Last chance info: Πλέον τα roller υπάρχουν παντού. Μια καλή πηγή είναι και το amazon!

Read More

And More