Κάννες 2018: αυτή θα είναι η σουίτα Dior που θα κάνουν μακιγιάζ οι διάσημες!

Κάννες 2018: αυτή θα είναι η σουίτα Dior που θα κάνουν μακιγιάζ οι διάσημες! | tlife.gr

Φαντάσου για την επόμενη εβδομάδα να βρισκόσουν σε ένα μέρος όπου θα έκανες νύχια, ακόμη και κάθε μέρα άλλο μανικιούρ αν το ήθελες, και κορυφαίοι makeup artist ανά τον κόσμο θα αναλάμβαναν το μακιγιάζ σου. Α! Και όλα και αυτά σε μια σουίτα με φοβερή θέα!

Αυτό που ξεπερνά την φαντασία του μέσου όρου υφίσταται και είναι πολύ πιο συγκλονιστικό από ότι μπορεί αυτή τη στιγμή να φέρνεις στο νου σου!

Στο πλαίσιο του 71ου Φεστιβάλ Καννών, ο οίκος Dior διαμόρφωσε μια σουίτα όπου θα γίνεται το μακιγιάζ των λαμπερών καλεσμένων. Σου παραθέτω το Δ.Τ. όπως έφτασε πριν λίγο στο mail μου καθώς και μια φωτογραφία του χώρου για να έχεις εικόνα.

«Η σουίτα του Dior στο ξενοδοχείο Majestic υποδέχεται αστέρες και διάσημους κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Καννών για μια μοναδική συνάντηση ομορφιάς.
Σε αυτόν τον μοναδικό χώρο, στολισμένο στα χρώματα του Dior και με θέα στο Palais Du Festival, βρίσκονται οι διεθνούς φήμης, ταλαντούχοι makeup artist Phophie Mathias, Yumi Endo, Alexandra Schiavi, Frédéric Marin, Damian Garozzo, Hélène Vasnier, Carole Colombani, καθώς και η Pro Make-Up Team του Dior προσφέροντας θαυμάσιες εμφανίσεις μακιγιάζ για τον κάθε αστέρα.
Ένα τμήμα της σουίτας είναι αφιερωμένο στα νύχια, χαρίζοντας την τέλεια ευκαιρία για μανικιούρ με την ποικιλία Dior Vernis.
Τα προηγούμενα χρόνια είχαν φιλοξενηθεί αστέρες όπως: Charlize Theron, Isabelle Huppert, Natalie Portman, Vincent Cassel, Kirsten Dunst, Louis Garrel, Bella Hadid, Emma Stone, Nathalie Baye, Pierre Niney, Eva Herzigova, Golshifteh Farahani, Mélanie Laurent, Mel Gibson, Alice Isaaz, Benicio Del Toro, και Tim Roth…
Αυτός ο ξεχωριστός χώρος προσφέρει επίσης ένα τμήμα για συνεντεύξεις και φωτογραφίσεις. Φέτος, μια νέα διακόσμηση μεταμορφώνει την ατμόσφαιρα σε καλοκαίρι στην Γαλλική Ριβιέρα».

Τις επόμενες μέρες θα σε τροφοδοτούμε με χορταστικά close ups από τα μακιγιάζ του οίκου. Stay tuned!

 

READ more