Κάννες 2018: όλα τα προϊόντα που φόρεσε εδώ η Penelope Cruz!

Κάννες 2018. Μέχρι στιγμής στο κόκκινο χαλί έχουν καταφθάσει πολλές λαμπερές διάσημες αλλά η πιο λαμπερή κι αγαπημένη εμφάνιση μέχρι στιγμής ήταν της Penelope Cruz. Παρακάτω έχουμε συγκεντρωμένα όλα τα info για τα προϊόντα που χρησιμοποιήθηκαν στο μακιγιάζ της. Κράτησε σημειώσεις!

PS: η Penelope Cruz είναι μούσα της Lancome και το total makeup της ήταν αναμενόμενο να γίνει με αυτά τα προϊόντα. Makeup artist ήταν ο Pablo Iglesias.

Επιδερμίδα: Ο Pablo Iglesias προετοίμασε την επιδερμίδα της με τον ορό Advanced Genifique και φρόντισε τα μάτια της με τη νέα κρέμα Advanced Genifique Eyes.

Βάση: Εφάρμοσε το foundation Teint Idole Ultra Wear no4. Για φυσική λάμψη υγείας πρόσθεσε την πούδρα Belle de Teint 03 Belle de Jour, για μια φρέσκια έκρηξη χρώματος στα ζυγωματικά το νέο Blush Stick στην απόχρωση Coral Flush και για sun kissed επιδερμίδα την Bronze & Glow Powder από την καλοκαιρινή συλλογή της Lancome.

Φρύδια: Τόνισε το σχήμα το φρυδιών με το νέο Brown Densify Powder στην απόχρωση 10.

Μάτια: Τόνισε το κινητό βλέφαρο δημιουργώντας μια γραμμή ακριβώς στη βάση των βλεφαρίδων με το Grandiose Liner σε μαύρη απόχρωση ενώ στο κάτω μέρος του ματιού πρόσθεσε το μαύρο μολύβι Le Crayon Khol. Ολοκλήρωσε το μακιγιάζ των ματιών με την Hypnose Mascara.

Χείλη: Έδωσε σχήμα στα χείλη με το Le Lip Liner και τέλος πρόσθεσε το L’Absolu Rouge 239.

Τα ρουζ σε στικ είναι big thing στον κόσμο της ομορφιάς και εδώ μπορείς να βρεις πολλά περισσότερα τέτοια ρουζ από €8.80.

Read More

And More