Κάνουμε crash test σε 8 νέα αρώματα!

Κάθε μέρα στο γραφείο δεν είναι ποτέ ίδια. Υπάρχει, όμως, μια στιγμή που είναι η αγαπημένη όλων μας: η στιγμή εκείνη που στο γραφείο καταφτάνουν νέα αρώματα. Σακούλες πετιούνται στον αέρα και ξαφνικά ο χώρος γεμίζει υπέροχες μυρωδιές οι οποίες μένουν εκεί μέχρι και το επόμενο πρωί που θα επιστρέψουμε.

Αυτή η σκηνή επαναλήφθηκε τέσσερις μέρες πριν όταν στα γραφεία του TLIFE έφτασαν έξι νέα αρώματα από τον Κορρέ (plus δύο παλαιότερα που επανακυκλοφορούν). Θα σου μεταφέραμε την είδηση την ίδια στιγμή, όμως, πέρασαν κάποιες μέρες μέχρι να αποφασίσουμε όλες ποια είναι τα best, υποκειμενικά μιλώντας πάντα!

Ένα μικρό review
H πρώτη εμφάνιση της αρωματικής σειράς Κορρές έγινε ακριβώς πριν δυο χρόνια. Σήμερα, έξι νέα αρώματα συμπληρώνουν την ιδιαίτερη συλλογή συνθέσεων, ονομασμένα και αυτά όπως και τα προγενέστερά τους, από τα κυρίαρχα φυσικά συστατικά από κάθε φόρμουλα (να σημειωθεί ότι όλες οι φόρμουλες είναι φυσικές).

Τα αρώματα- αδυναμίες μας!

Το Eau de Toilette που περιέχει στη σύνθεσή του Λευκό Τσάι, Φρέζια και Περγαμόντο. Μπορεί το λευκό τσάι κατά το παρελθόν να αποτελούσε αποκλειστικό προνόμιο της κινέζικης αυτοκρατορίας και σήμερα αποτελεί την ακριβότερη ποικιλία τσαγιού έχει ένα ντελικάτο άρωμα που αποπνέει γλυκύτητα και φρεσκάδα. Όσον αφορά στα υπόλοιπα δύο συστατικά, το πρώτο φέρνει στο μυαλό εικόνες ανέμελων στιγμών και ανθισμένων λιβαδιών ενώ το δεύτερο φέρνει στο νου μυρωδιές μεσογειακής νύχτας.

Το Eau de Toilette για τον άντρα με Vetiver Root (γνωστό ως το “Λάδι της Ηρεμίας” στην Ινδία”), Green Tea και Cedarwood (κέδρος της οροσειράς του Άτλαντα με ζεστό άρωμα που χαλαρώνει το πνεύμα). Αρρενωπό και αισθησιακό όσο δεν φαντάζεσαι!

Extra info: όλα τα αρώματα του Κορρέ θα τα βρεις στο φαρμακείο και κοστίζουν €25.20. Plus: super packaging!

Read More

And More