Η Karlie Kloss είναι το νέο πρόσωπο της Estee Lauder!

Η Karlie Kloss είναι το νέο πρόσωπο της Estee Lauder! | tlife.gr

Η Kendall Jenner και η Joan Smalls είναι τα δύο κορίτσια που εκπροσωπούν την Estee Lauder. Οι μούσες τους. Και τώρα ένα τρίτο it girl ήρθε να προστεθεί στη λίστα. Ο λόγος για την Karlie Kloss η οποία είναι το νέο πρόσωπο του αγαπημένου οίκου καλλυντικών.

Η ανακοίνωση έγινε λίγες μέρες πριν μέσα από το instagram της Estee Lauder και συνδυάστηκε με την παρακάτω photo…

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που υποδεχόμαστε την Karlie Kloss στην οικογένειά μας! Είναι η επιτομή της γυναίκας Estee Lauder, μας εξομολογήθηκε πως πρόκειται για ένα όνειρο που είχε από τότε που ήταν μικρό κορίτσι και είμαστε πολύ χαρούμενοι που κάνουμε αυτό το όνειρο πραγματικότητα. Σας περιμένουν υπέροχα πράγματα αλλά εν τω μεταξύ μπορείτε να αντιγράψετε το look της φορώντας το κραγιόν Lipstick Envy στην απόχρωση Insolent Plum και το DoubleWear στην απόχρωση 1W2 Sand», γράφτηκε κάτω από αυτή τη φωτό.

Η Karlie Kloss είπε για αυτή τη συνεργασία: «Από την πρώτη στιγμή της καριέρας μου η λίστα με τις δουλειές που ονειρευόμουν να κάνω ήταν το εξώφυλλο της Αμερικάνικης Vogue και ένα συμβόλαιο με την Estee Lauder. Μάλιστα, πρόσφατα ανακάλυψα σε ένα τετράδιο που είχα στα πρώτα βήματα της καριέρας μου, τότε που πήγαινα ακόμη σχολείο στο St. Louis και έκανα παράλληλα modeling, ότι είχα γράψει: Bucket list: Συμβόλαιο με την Estee Lauder. Είναι σουρεάλ και δηλώνω ευγνώμων και ενθουσιασμένη! Η Estee Lauder είναι η creme de la creme. Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο περήφανη για το γεγονός ότι μόλις μπήκα στην οικογένεια της Estee Lauder!».

 

Αλήθεια, από όλες τις μούσες της Estee (Kendall Jenner, Jourdan Dunn, Karlie Kloss) ποια είναι η αγαπημένη σου;

READ more