Καρύδα: Τα προϊόντα περιποίησης με το εξωτικό της άρωμα που θα σε ταξιδέψουν

Άρωμα καρύδας: Είναι το μοναδικό που σου θυμίζει, καλοκαίρι, παραλία και σε ταξιδεύει σε εξωτικά νησιά. Είναι εκείνο που σου ξυπνά παιδικές αναμνήσεις αλλά και τις πρώτες διακοπές με τις κολλητές σου στο αγαπημένο σας νησί. Υπάρχει πάντα στο νεσεσέρ σου ένα τουλάχιστον προϊόν με το τροπικό της άρωμα και αίσθηση αφού ταιριάζει στη διάθεση και την ατμόσφαιρα κάθε ζεστής ημέρας αλλά και βραδιάς στις διακοπές ή και την πόλη. 

Κι αν ετοιμάζεσαι να φύγεις επιβάλλεται στο νεσεσέρ σου να πάρει την πρώτη θέση ένα beauty προϊόν με άρωμα καρύδας. Στη συνέχεια θα δεις τα αγαπημένα μου. Εσύ απλά θα επιλέξεις εκείνο ή εκείνα που θα πάρεις μαζί σου. 

 

Korres Body Mist Νερό Καρύδας: Αναζωογονητικό body mist με υπέροχο άρωμα καρύδας που χαρίζει στην επιδερμίδα μια έντονη αίσθηση δροσιάς. Παράλληλα περιέχει στη σύνθεση του τονωτικό εκχύλισμα ginger και εκχύλισμα αλόης που ανακουφίζει. 

Dove Nourshing Secrets Restoring Ritual με καρύδα: Αποσμητικό σε μοεφή spray με ¼ ενυδατική κρέμα που αφήνει την επιδερμίδα της μασχάλης λεία και απαλή και άρωμα καρύδας. Προσφέρει αντιιδρωτική προστασία και αίσθηση φρεσκάδας που διαρκεί
έως και 48 ώρες αφήνοντας το δέρμα απαλό και προστατευμένο. 

Hei Poa Hair Mask: Ενυδατική μάσκα μαλλιών με εξωτικό άρωμα καρύδας. Είναι εμπλουτισμένη με λάδι Monoï από την Ταϊτή που θρέφει τα ξηρά, ταλαιπωρημένα και εύθραυστα μαλλιά. Επανορθώνει και ενδυναμώνει την τρίχα ενώ προλαμβάνει το σπάσιμο και την ψαλίδα αφήνοντας τα μαλλιά απαλά και λαμπερά. 

The Body Shop Coconut Body Butter: Butter ενυδάτωσης σώματος με βιολογικό, παρθένο έλαιο καρύδας από την Σαμόα, χειροποίητο βούτυρο καριτέ από την Γκάνα και βιολογικό έλαιο babassu από την Βραζιλία. Χαρίζει την απαραίτητη υγρασία, θρέψη και μοναδική απαλότητα ακόμα και στην πολύ ξηρή επιδερμίδα. Χάρη στη μοναδική κρεμώδη υφή της απλώνεται εύκολα και χαρίζει λάμψη που διαρκεί έως και 96 ώρες. 

Sephora Coconut Face Mask:  Μάσκα προσώπου που θρέφει και καταπραΰνει την επιδερμίδα χάρη στο εκχύλισμα καρύδας που περιέχει στη σύνθεση της γνωστή για την περιεκτικότητά της σε πρωτεΐνες και μεταλλικά στοιχεία. Τρόπος χρήσης: Εφαρμόζεις τη μάσκα σε καθαρή και στεγνή επιδερμίδα, την αφήνεις για 5 λεπτά, την αφαιρείς κάνοντας απαλό μασάζ. Δεν την ξεβγάζεις και μπορείς να τη χρησιμοποιείς δύο φορές την εβδομάδα.

 

Read More

And More