Καστανά, μπλε, πράσινα! Τρεις νέες mascara που τονίζουν το χρώμα των ματιών σου!

Θα σου μιλήσω με αριθμούς: το 45% των γυναικών έχουν καστανά μάτια (σωστότερα… έχουμε!), το 40% έχουν μπλε ενώ μόλις το 15% διαθέτουν πράσινα. Τι συμπεραίνουμε πρόχειρα από αυτό το σύντομο μάθημα στατιστικής; Α) Ότι οι γυναίκες με πράσινα μάτια είναι αυτές που πραγματικά ξεχωρίζουν και Β) ότι οι καστανομάτες είναι σε αριθμό λίγο περισσότερες από τις πρασινομάτες.

Όμως, όλες μας (αγγίζουμε το ποσόστο 100%!), μπορούμε πλέον να αναδείξουμε το χρώμα των ματιών μας στο έπακρο! Η L’Oreal Paris κυκλοφορεί τώρα στα καταστήματα καλλυντικών τρεις νέες μάσκαρα για κάθε χρώμα ματιών. Λέγονται Volume Million Lashes Luminizers και εμπλουτίζουν το κάθε χρώμα με μια χρυσαφένια λάμψη που δημιουργεί αντιθέσεις, αρμονικούς συνδυασμούς ή και τα δύο. Προσαρμοσμένη άψογα στο χρώμα της ίριδας του ματιού, αυτή η mascara κάνει τα μάτια να φαίνονται μεγαλύτερα, πιο αισθησιακά.


Ζήτησε την Dark Sapphire αν έχεις μπλε μάτια, Black Emerald για τις πρασινομάτες και την Black Amethyst αν τα μάτια σου είναι καστανά

Η νέα σειρά της L’Oreal που αναδεικνύει κάθε χρώμα ματιών ολοκληρώνεται από τρεις σκιές και τρία eyeliner. Κάθε μάσκαρα κοστίζει € 15.85.

Read More

And More