Kate Hudson: πώς αντέδρασε ο γιος της όταν την είδε με ξυρισμένα μαλλιά!

Είναι η χρονιά του buzz cut και στο είχαμε πει από πολύ νωρίς εδώ. Έτσι, λοιπόν, μετά την Cara Delevingne, την Kristen Stewart κι ένα σωρό ακόμη κορίτσια που έκοψαν τα μαλλιά τους, ήρθε και η σειρά της Kate Hudson. Η Kate Hudson, λοιπόν, ξύρισε για πρώτη φορά τα μαλλιά της για τις ανάγκες της νέας ταινίας στην οποία θα πρωταγωνιστήσει και που έχει γράψει η Sia (yeap! Η γνωστή Sia!). Η ταινία λέγεται Sister.

Η Kate Hudson μίλησε στο Entertainment Tonight μεταξύ άλλων και για την αντίδραση του γιου της στο νέο της hair look. “Μαμά, αντιγράφεις το στιλ μου!”, ήταν τα λόγια του γιου της όταν του είπε ότι επρόκειτο να ξυρίσει τα μαλλιά της, ενώ αργότερα, όταν την είδε για πρώτη φορά, συγκινήθηκε πραγματικά, σύμφωνα με την Kate Hudson. “Όταν τελικά ξύρισα τα μαλλιά μου και με είδε είπε: μαμά είμαστε τόσο ίδιοι! Ήταν η πρώτη φορά που το διαπίστωνε!”.

Και δεν χρειάζεται να δεις και τους δύο με ξυρισμένα μαλλιά για να το διαπιστώσεις. Είναι κάτι που καταλαβαίνεις εύκολα απλώς κοιτώντας παρακάτω! Σωστά;

Read More

And More