Katherine Heigl: η πρωταγωνίστρια του Suits είναι αγνώριστη με τα νέα της μαλλιά και πρέπει να την δεις!

Μπορεί το όνομά της να μην σου είναι τοοοοσο γνωστό αλλά το πρόσωπό της σου είναι πολύ, πολύ οικείο. Γιατί έχεις παρακολουθήσει κάθε ρομαντική κομεντί στην οποία έχει πρωταγωνιστήσει και γιατί μπορεί να βλέπεις φανατικά Suits (στο οποίο πρωταγωνιστεί τώρα).

Αυτή, λοιπόν, είναι η Katherine Heigl η οποία αποφάσισε να αποποιηθεί το ξανθό χρώμα των μαλλιών της και το μακρύ τους μήκος και πλέον είναι αγνώριστη. Μάλιστα, το όλο makeover το έκανε μαζί με τα παιδιά της αφού αυτή, ο μικρός γιος της και οι δύο κόρες της κουρεύτηκαν όλοι μαζί. Αμέσως μετά η ηθοποιός ανέβασε φωτογραφίες της στο instagram για να μοιραστεί μαζί μας το νέο της hair look.

Παραπάνω ποζάρει με τον τριών ετών γιο της, Joshua, αμέσως μετά το οικογενειακό τους makeover, ενώ πιο κάτω βλέπουμε την Katherine Heigl μακιγιαρισμένη και με τα σκούρα καρέ μαλλιά της χτενισμένα διαφορετικά.

“Πραγματικά, δεν έχω τίποτα να κάνω και πουθενά να πάω σήμερα αλλά ήθελα τόσο πολύ να παίξω με το νέο μου κούρεμα! Αφού έκανα το styling αποφάσισα ότι έπρεπε να φωτίσω το look μου με λίγο κραγιόν… και makeup… και ρουζ… και να κάνω και φρύδια… και σκιά. Έτσι, κατέληξα με total makeup και να μην έχω πουθενά να πάω. Επίσης, πρέπει να ξοδέψω τουλάχιστον 15 λεπτά για να κάνω το ντεμακιγιάζ μου, κάτι που δεν είχα υπολογίσει”, έγραψε για την παραπάνω φωτό.

Ας συζητήσουμε: πώς προτιμάς την Katherine Heigl; Και πόσο cute είναι ο γιος της;

 

Read More

And More