Kendall Jenner: μίλησε στην Ellen DeGeneres για την σειρά μακιγιάζ που ετοιμάζει!

Όλες οι αδερφές Kardashian/Jenner έχουν ασχοληθεί με σειρές μακιγιάζ και όλες (λίγο- πολύ) έχουν κάνει συνεργασίες μεταξύ τους. Όλες, εκτός από την Kendall Jenner η οποία είναι η πιο διαφορετική από τις αδερφές. Σκέψου το: όλες έχουν παιδιά εκτός από εκείνη. Όλες έχουν βάλει γλουτούς εκτός από εκείνη. Και όλες έχουν κάνει συνεργασία με τα Kylie Cosmetics εκτός (μάντεψε!) από εκείνη.

Αλλά τώρα έφτασε η στιγμή! Η Kendall εμφανίστηκε στο show της Ellen DeGeneres όπου επιβεβαίωσε το γεγονός ότι ετοιμάζει σειρά μακιγιάζ με την αδερφή της και έδωσε μερικές λεπτομέρειες: “Είμαι η τελευταία αδερφή, ή το τελευταίο μέλος της οικογένειας που δεν έχω κάνει συνεργασία με την Kendall. Είχα ένα συμβόλαιο με εταιρία οπότε δεν μπορούσα να κάνω κάτι. Τώρα, όμως, το συμβόλαιο τελείωσε και είμαι πανέτοιμη! Ετοιμάζουμε κάτι huge γιατί η Kendall είναι 100% αίμα μου!”

Βεβαίως, η είδηση ότι οι δυο τους ετοιμάζουν σειρά μακιγιάζ δεν είναι κάτι νέο. Η πρώτη φορά που επικοινωνήθηκε είναι μερικούς μήνες πριν σε vlog της Kylie Jenner.

https://www.instagram.com/p/ByRm2b6B5d-/?utm_source=ig_embed

Κι ενώ βρισκόμαστε σε αναμονή του λανσαρίσματος, μπορείς να φρεσκάρεις τη μνήμη σου παρακάτω!

Read More

And More