Κέρδισε μια θεραπεία SKINtag από τα Dr. Prinou εντελώς δωρεάν!

Τι θέλουμε όλες οι γυναίκες; Μια ανανέωση, κάτι να μας ανεβάσει την αυτοπεποίθηση και κάτι να σταματήσει τις αρνητικές συνέπειες του χρόνου στην επιδερμίδα μας και να διορθώσει τις ατέλειες που έχει δημιουργήσει. Χριστούγεννα έρχονται και έχουμε ανάγκη να χαμογελάσουμε. Πρώτα από όλα στον εαυτό μας! Σήμερα, λοιπόν, θα μιλήσουμε για κάτι που πρέπει να ξέρεις και θα δούμε τα θεαματικά αποτελέσματα του σύγχρονου mini lift με την τεχνολογία συγκόλλησης των ιστών. Το SKINtag είναι η νέα πρωτοποριακή τεχνολογική καινοτομία και ΠΡΕΠΕΙ να δεις την αποτελεσματικότητά της! Η Τατιάνα Στεφανίδου επισκέφθηκε τα γραφεία της Dr. Prinou και κατέγραψε την εντυπωσιακή μεταμόρφωση της κ. Ελένης Σπύρου χάρη στη θεραπεία SKINtag.

ΚΕΡΔΙΣΕ ΚΙ ΕΣΥ ΜΙΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΔΩΡΕΑΝ!
Pre-Christmas Gift! 30 τυχερές θα κερδίσουν από μία θεραπεία SKINtag εντελώς δωρεάν. Αν θέλεις κι εσύ να “μεταμορφώσεις” την επιδερμίδα σου δεν έχεις παρά να κάνεις “κλικ” εδώ και να συμπληρώσεις τα στοιχεία σου ή να καλέσεις στο 2108010000.

 

Η νέα πρωτοποριακή τεχνολογική καινοτομία SKINtag είναι τεχνική “συγκόλλησης”, που στερεώνει τους ιστούς πάνω στα οστά και δημιουργεί ανασυγκρότηση με αρχιτεκτονική ακρίβεια στο πρόσωπο. Αμέσως τα χαρακτηριστικά ανορθώνονται και το πρόσωπο δείχνει πιο νεανικό! Πώς; Η επαναστατική θεραπεία SKINtag δημιουργεί “τραβήγματα” με τρεις κυκλικές αναρτήσεις στο μέσο πρόσωπο προς τον κρόταφο και σε επιλεκτικές περιτονίες, για να επιτευχθεί ένα απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα, ξαναζεύγοντας ανοδικά τους ιστούς του δέρματος. Το αποτέλεσμα είναι απόλυτα φυσικό!

Νέα θεραπεία – νέα τεχνολογία. Τι είναι για το δέρμα το SKINtag;
Το SKINtag είναι ένα δυνατό εργαλείο κατά της γήρανσης. H τεχνολογία είναι μία πλήρης και αποτελεσματική προσέγγιση στα σημάδια του χρόνου, ανανεώνοντας συνολικά τη μορφή του προσώπου και ανορθώνοντας τα μαλακά μόρια που έχουν παρουσιάσει πτώση στο μέσο πρόσωπο.

Ο στόχος της θεραπείας και σε ποιες ανάγκες απευθύνεται
Στόχος της καινοτόμου αυτής θεραπείας είναι να αναστείλει την υποχώρηση των αδύναμων ιστών αλλά και, με τεχνική “συγκόλλησης”, να επαναστερεώσει τους ιστούς πάνω στα οστά και να δημιουργήσει ανασυγκρότηση με αρχιτεκτονική ακρίβεια στο πρόσωπο.
Η θεραπεία SKINtag δημιουργήθηκε για να καταπολεμήσει τη χαλάρωση του μέσου προσώπου. Η χαλάρωση σχετίζεται με την ατροφία του δέρματος, αλλά και με την ατροφία του λίπους και τη μείωση της μάζας των υποκείμενων ιστών. H τεχνολογία είναι μία πλήρης και αποτελεσματική προσέγγιση στα σημάδια του χρόνου, ανανεώνοντας συνολικά τη μορφή του προσώπου και ανορθώνοντας τα μαλακά μόρια που έχουν παρουσιάσει πτώση στο μέσο πρόσωπο.

Το αποτέλεσμα
Το αποτέλεσμα μετά την πρώτη εφαρμογή είναι ένα δέρμα με εξαιρετικά ορατή τόνωση και σφριγηλότητα, που εξελίσσεται σε ένα σύγχρονο mini lift προσώπου. 

Πότε βλέπoυμε στο δέρμα τα πρώτα αποτελέσματα
Από την πρώτη εφαρμογή βλέπουμε ορατή διαφορά με τάση ανόρθωσης των μαλακών μορίων.

Είναι θεραπεία για όλες τις ηλικίες;
Είναι θεραπεία που εφαρμόζεται με ασφάλεια σε όλες τις ηλικίες που αντιμετωπίζουν ζητήματα χαλάρωσης, είτε λόγω ηλικίας είτε από άλλους παράγοντες που έχουν επιδράσει επιβαρυντικά πάνω στο δέρμα, όπως το αυξημένο βάρος. Επίσης, αξίζει να πούμε ότι δρα εξίσου αποτελεσματικά ως εργαλείο πρόληψης, έτσι ώστε μακροπρόθεσμα το δέρμα να παραμείνει στη νεανικότερή του μορφή.


 
 

Read More

And More