Κέρδισε την beauty μεταμόρφωσή σου για του Αγίου Βαλεντίνου!

Εδώ στο TLIFE έχουμε μπει για τα καλά σε… mood ερωτευμένων και το καλύτερο part; Δεν το κρατάμε για τον εαυτό μας! Άκουσε αυτό το huge νέο, λοιπόν!

Θέλεις να τον εντυπωσιάσεις στο ραντεβού σας για του Αγίου Βαλεντίνου όπως την πρώτη φορά; Μπορείς! Ετοιμάσαμε για εσένα ένα διαφορετικό, special edition make over για ερωτευμένους και, μάλιστα, από δύο top beauty experts οι οποίοι θα σου κάνουν την θεαματική μεταμόρφωση που θα σε… συνοδεύσει ανανεωμένη στο ραντεβού σου του Αγίου Βαλεντίνου. Νέο χρώμα, νέο κούρεμα και ένα μακιγιάζ από το οποίο θα μάθεις πώς θα τονίζεις τα δυνατά σου σημεία ώστε να τα εφαρμόσεις και στην πράξη ανήμερα της γιορτής των ερωτευμένων.

Η Μαρία Μαρκαντωνάτου, προσωπική make up artist της Τατιάνας (κάθε μα κάθε μακιγιάζ της στη Μία, και όχι μόνο, οφείλεται σε εκείνη) και ο hair stylist Σπύρος Κρυστάλλης, αναλαμβάνουν να σε προετοιμάσουν για το ραντεβού σου και να σου δώσουν beauty ιδέες.

Το special edition make over περιλαμβάνει μακιγιάζ, βαφή, κούρεμα, χτένισμα και μανικιούρ σε ένα από τα ωραιότερα beauty spots της πόλης, στο Cristalli.s hair colour (Κοραή 7, Αγία Παρασκευή).

Η διαδικασία είναι πολύ απλή: κάνε like στην σελίδα του Cristallis. hair style & colour, δηλαδή εδώ, στείλε το Facebook comment σου κάτω από αυτό το post και κατόπιν κλήρωσης θα δώσουμε ραντεβού στο beauty spot την ερχόμενη Τρίτη 16.30 με δύο τυχερές.

Τα υπόλοιπα τα αναλαμβάνουν οι beauty experts! Λοιπόν, είσαι έτοιμη να τον κάνεις να σε ερωτευτεί ξανά;

Read More

And More