Κέρδισε την νέα best seller μάσκαρα They’re Real! Δες τις νικήτριες του διαγωνισμού!

Είναι η μάσκαρα που έχει λατρευτεί στο εξωτερικό όσο καμία! Δεν είναι καθόλου τυχαίο το γεγονός ότι είναι best seller! Ο λόγος για την They’re Real mascara της Benefit που μόλις έφτασε μόλις στην Ελλάδα και διατίθεται αποκλειστικά στα Sephora! Το TLIFE σε συνεργασία με τα Sephora σου έδωσε την ευκαιρία να κάνεις δική σου μια μάσκαρα. Οι πέντε νικήτριες που θα ζήσουν μια They’ re Real εμπειρία, κατόπιν κλήρωσης, είναι οι εξής:

1. ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ
2. ΜΑΡΙΑ ΝΕΡΟΥΠΠΟΥ
3. ΕΛΕΝΗ ΛΕΚΑΚΗ
4. ΠΑΝΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ
5. ΝΙΚΗ ΜΑΥΡΑΝΤΖΑ

Οι νικήτριες μπορούν να επικοινωνήσουν από Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου με κεντρικά καταστήματα Sephora. Πιο συγκεκριμένα:
1. Αθήνα κατάστημα Ερμού, τηλ. 3313167
2. Θεσσαλονίκη κατάστημα Τσιμισκή, τηλ. 2310 235416

They’ re Real mascara: τι την κάνει ξεχωριστή!

Η τελευταία, ανθεκτική σε όλα μάσκαρα της benefit μπορεί να αντέξει στα πάντα, ακόμη και σε ανιχνευτή ψέματος! Η ολοκαίνουργια, κατάμαυρη μάσκαρα They’reReal δημιουργεί ένα απίστευτα έντονο μακιγιάζ ματιών, σε ένα λεπτό!
Η πρωτοποριακή υφή της και η προηγμένη τεχνολογία που έχει εφαρμοστεί για το βουρτσάκι της εξασφαλίζουν πιο μακριές και καμπύλες βλεφαρίδες, με άπειρο όγκο!
Η φόρμουλά της σας επιτρέπει να τη φοράτε για μεγάλο χρονικό διάστημα, δεν ξηραίνει και δεν μουτζουρώνει τις βλεφαρίδες, και αφήνει ένα γυαλιστερό τελείωμα, για ένα εφέ που πραγματικά παραπέμπει σε ψεύτικες βλεφαρίδες!
Οι αποκλειστικά κατανεμημένες σκληρές τρίχες που καλύπτουν το βουρτσάκι της σας επιτρέπουν να καλλωπίζετε, να καμπυλώνετε και να πυκνώνετε τις βλεφαρίδες σας, όπως επιθυμείτε! Οι πιο μακριές σκληρές τρίχες του ανασηκώνουν και διαχωρίζουν τις βλεφαρίδες, ενώ οι πιο κοντές σκληρές τρίχες του προσδίδουν μέγιστο όγκο, μεγιστοποιώντας την αποτελεσματικότητά του, για ένα εντυπωσιακό λουκ.


Read More

And More