Κέρδισε το δικό σου Doublewear από την Estee Lauder!

Η Αγάπη Θέλει Αποδείξεις! Η μεγαλύτερή σου αγάπη; Φυσικά το make up σου! Του βάζεις όλα τα τεστ. Το δοκιμάζεις στις πιο δύσκολες καταστάσεις! Αν έχεις διαλέξει το σωστό δεν το εγκαταλείπεις ποτέ! Και ζείτε μαζί κάθε μέρα τη δική σας ιστορία αγάπης…
Share your #DoubleWear #Everyday Story
Το Double Wear είναι το #1 make up της Estee Lauder. Ένα ανθεκτικό make up που προσφέρει ομοιόμορφη, λαμπερή και αψεγάδιαστη επιδερμίδα και ‘’αντέχει’’ 24 ώρες! Σταθερό & ανθεκτικό σε όλες τις καιρικές συνθήκες, μη λιπαρό, δεν ‘’μεταφέρεται’’ στα ρούχα, και διατηρεί την ιδανική ισορροπία της υγρασίας στο δέρμα. Και φυσικά, το Double Wear με δείκτη SPF 10, περιέχει συστατικά που βοηθούν στην προστασία του δέρματος από τις περιβαλλοντολογικές συνθήκες κάθε μέρα, όλη μέρα.
Το Double Wear δεν αλλοιώνεται καθώς η σύνθεσή του ‘’αντέχει’’ σε συνθήκες ζέστης, υγρασίας και εφίδρωσης μέχρι και 24 ώρες.
Σκέφτεσαι καλύτερη απόδειξη πως αυτό είναι το makeup σου;
Μοιράσου στο Instagram τη δική σου ιστορία αγάπης με το DoubleWearmake up σου και πες μας ποια ήταν η “υπέρτατη δοκιμασία” που έχει περάσει για εσένα και σε κάλυψε απόλυτα. Συνόδευσέ την με μια φωτογραφία σου (μόνη ή μαζί με το δικό σου Double Wear) χρησιμοποιώντας τα 2 hashtag #EverydayStory και #doubleweargr και μπες στην κλήρωση!
Αν είσαι εσύ μία από τις 3 μεγάλες τυχερές, θα κερδίσεις την αγαπημένη σου απόχρωση Double Wear για έναν ολόκληρο χρόνο!
1. Φωτογραφίσου μαζί με το αγαπημένο σου DoubleWear (ή μόνη σου) και πες μας ποια ήταν η ‘’υπέρτατη δοκιμασία’’ που έχει περάσει για εσένα και σε κάλυψε απόλυτα!
2. Ανέβασε την φωτογραφία σου στο Instagram public account σου
3. Βάλε #EverydayStory και #doubleweargr στις φωτογραφίες που ανεβάζεις
4. Αυτό ήταν! Μπήκες στην κλήρωση για να είσαι μία από τις 3 τυχερές που θα κερδίσουν το Double Wear μιας ολόκληρης χρονιάς!

Read More

And More