Κι όμως υπάρχει! Άρωμα με μυρωδιά barbeque!

Στο άκουσμα της συγκεκριμένης είδησης η πιθανότερη αντίδρασή σου είναι να αναρωτηθείς αν υπάρχει έστω και μια γυναίκα πάνω σε αυτό τον κόσμο που θα ήθελε να μυρίζει σαν… παϊδάκι, όσο κοιλιόδουλη κι αν είναι!

Και τώρα η κάτι μεταξύ ομορφιάς και μαγειρικής είδηση: κυκλοφόρησε άρωμα που μυρίζει μπάρμπεκιου! Ναι, πολύ καλά διάβασες: μπαρ-μπε-κιού!

Η εταιρία που το λάνσαρε λέγεται Pork Barrel Barbeque και μάλιστα διατείνεται ότι το συγκεκριμένο προϊόν έχει γίνει ανάρπαστο από όσους λατρεύουν το κρέας αφού στην κάτι μεταξύ τσίκνας και κάρβουνου μυρωδιά, υπάρχει και λίγο από καλοψημένο κρέας!

Και μερικές ακόμη λεπτομέρειες: το άρωμα λέγεται Que (όχι από το I-Q αλλά από το Barbeque!), κοστίζει περίπου €25 και (ευτυχώς!) δεν κυκλοφορεί στην Ελλάδα. Αν έχεις όμως την περιέργεια να το μυρίσεις ή να το κάνεις δώρο στον… εχθρό σου μπορείς να το παραγγείλεις από εδώ.

Όσον αφορά το τηλεοπτικό spot; Καμία σχέση με τις θεαματικές και chic παραγωγές στις οποίες μας έχουν συνηθίσει μεγάλοι και αγαπημένοι μας οίκοι! Μπορείς να πάρεις μια ιδέα παρακάτω…

Read More

And More