Kim is that you? Στην νέα καμπάνια της με έμπνευση τα 90’s η Kim Kardashian είναι ένας άλλος άνθρωπος!

Τα 90’s είναι αναμφισβήτητα η δεκαετία που ασκεί την μεγαλύτερη επιρροή στον beauty κόσμο και η δεκαετία στην οποία καταφεύγουν ξανά και ξανά οι σύγχρονες stars. Πιο πρόσφατο χαρακτηριστικό παράδειγμα: η Kim Kardashian.

Η ίδια μόλις ανακοίνωσε μέσω του instagram της (φυ-σι-κά!) ότι πρόκειται να λανσάρει μια συλλογή μακιγιάζ με έμπνευση τα 90’s και με ματ υφές: “Είμαι πολύ χαρούμενη που ανακοινώνω την κυκλοφορία αυτής της συλλογής μου με έμπνευση από την δεκαετία του 90, μια συλλογή γεμάτη ματ φόρμουλες: την Matte Smoke και την Matte Cocoa Collection. Στην καθημερινότητά μου αντλώ πολύ έμπνευση από τα 90’s και από το πόσο νοσταλγική είναι αυτή η εποχή έτσι κι αλλιώς. Η συλλογή αποτελείται από δέκα παλέτες με σκιές, έξι κραγιόν με ολοκαίνουργια ματ φόρμουλα, έξι μολύβια χειλιών και πέντε eyeliner. Η Matte Smoke και η Matte Cocoa είναι δύο εντελώς διαφορετικές συλλογές σε σχέση με τις επιλογές χρωμάτων, οπότε τα looks που μπορείς να δημιουργήσεις με αυτές είναι άπειρα. Ανυπομονώ να τα δοκιμάσετε. Θα λανσαριστούν την Παρασκευή 16 Αυγούστου στις 12.00 στο kkwbeauty.com”.

Ωστόσο, πιο εντυπωσιακή από την ίδια την συλλογή είναι η μεταμόρφωση της Kim Kardashian σε αυτή την φωτό στην οποία δείχνει να είναι μια άλλη, κάτι που σχολιάστηκε φυσικά από τους followers της.

Μερικά από τα πιο χαρακτηριστικά σχόλια που έγιναν κάτω από αυτή την φωτό είναι “Πού είναι η Kim;”, “Μοιάζεις με μια νεαρότερη εκδοχή της Toni Braxton” και “Νομίζω πως έκανε κι άλλη πλαστική στη μύτη!”.

Εσύ τι λες; Είναι η Kim αυτή; Είναι θέμα μακιγιάζ, ρετούς ή επεμβάσεων;

Read More

And More