Η Kim Kardashian έκανε το χτένισμα που θα κάνουμε όλο το καλοκαίρι!

Η Kim Kardashian έκανε το χτένισμα που θα κάνουμε όλο το καλοκαίρι! | tlife.gr

Η Kim Kardashian μας έχεις συνηθίσει στις πολλές αλλαγές στα μαλλιά της, αλλά η αλήθεια είναι πως όταν σκεφτόμαστε την Kim την σκεφτόμαστε με sleek μαλλιά είτε πιασμένα πάνω σε ένα σφιχτό ponytail, είτε αφημένα κάτω. Ωστόσο, στα τελευταία CFDA Fashion Awards που πήρε και το βραβείο της πρώτης influencer που δόθηκε ποτέ η Kim εμφανίστηκε με ένα ponytail που θέλουμε να κλέψουμε και να φοράμε όλο το καλοκαίρι!

Πρόκειται για ένα effortless ponytail με κυματισμούς. Κυματισμούς, όμως, που δεν μοιάζει να έγιναν με ένα ψαλίδι για μπούκλες και ακολουθώντας πολύ προσεκτικά βήματα αλλά περισσότερο σαν να στέγνωσαν τα μαλλιά σου μετά από μια βουτιά στη θάλασσα!

Το credit πηγαίνει στον hair stylist Chris Appleton ο οποίος, μάλιστα, έδωσε και όλες τις λεπτομέρειες για αυτό το χτένισμα!

Για να πετύχει αυτό το χτένισμα, αρχικά προετοίμασε τα μαλλιά με τον αφρό Color Wow Brass Banned Correct & Perfect Mousse for Dark Hair κι έπειτα έδωσε στα μαλλιά όγκο με μια φισούνα. Μετά από αυτό έβαλε στα μαλλιά το Color Wow Pop & Lock Gloss Treatment, ένα προϊόν που δίνει λάμψη στα μαλλιά. Ως τελευταίο step, έπιασε τα μαλλιά σφιχτά πάνω με ένα λαστιχάκι κι έπειτα έκανε ακανόνιστους κυματισμούς με το ghd Curve Classic Curl Iron. Last but not least: τόνισε τις φύτρες των μαλλιών και ένα καλό tip για να το πετύχεις είναι να τρίψεις με τις παλάμες σου για να πετύχεις αυτό το effortless αποτέλεσμα.

Λοιπόν; Πώς σου φαίνεται το χτένισμα της Kim;

 

READ more