UPDATE! Η Kim Kardashian ετοιμάζει το επόμενό της άρωμα (και μοιάζει πολύ με ένα άρωμα που ήδη έχεις δει)!

UPDATE!

Εδώ και μερικές ώρες η Kim Kardashian έχει γεμίσει τον λογαριασμό της στο instagram με γυμνές φωτογραφίες. Όλο αυτό γίνεται στο πλαίσιο της προώθησης του νέου της αρώματος για το οποίο σου έχουμε γράψει από την αρχή της εβδομάδας. Το άρωμα θα λέγεται KKW Body και το μπουκάλι του θα έχει το σχήμα του σώματός της.

View this post on Instagram

KKW BODY 4.30 by Vanessa Beecroft #KKWFRAGRANCE

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

“Πήραμε το καλούπι του σώματός μου και το κάναμε μπουκάλι!”, έγραψε κάτω από την photo που θα δεις. Και με δεδομένο ότι το άρωμα πρόκειται να κυκλοφορήσει τον Μάιο αυτή η διαδικασία έχει γίνει μήνες (αν όχι χρόνο!) πριν…

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ POST

Μέχρι να κλείσεις τον υπολογιστή Παρασκευή και να τον ανοίξεις το πρωί της Δευτέρας (πράγμα που δεν συμβαίνει ποτέ γιατί πάντα κάτι θα κάνεις στο ενδιάμεσο) η Kim Kardashian θα έχει λανσάρει κάμποσα προϊόντα! Αυτό ακριβώς έγινε και τις προηγούμενες μέρες.

Εκτός, λοιπόν, από κάτι σκιές σε μορφή pencil (παραπάνω), η Kim Kardashian ετοιμάζει και το επόμενό της άρωμα και μας έδωσε μια εικόνα για το πώς μπορεί να δείχνει (και όχι μυρίζει) στο instagram του KKW Fragrance.

View this post on Instagram

COMING SOON 04.30

A post shared by KKW FRAGRANCE (@kkwfragrance) on

To caption της φωτό δεν αποκάλυπτε ιδιαίτερες πληροφορίες παρά ότι το λανσάρισμα θα γίνει στις 30 Απριλίου. Μερικά, όμως, hints που εμείς μπορούμε να δούμε: πάνω στην άμμο είναι φτιαγμένα δύο σώματα που πολλοί είπαν ότι πρόκειται για το σώμα της Kim. Επίσης, το σκηνικό είναι στημένο πάνω στην άμμο πράγμα που μας κάνει να πιστεύουμε ότι μιλάμε για μια πολύ εξωτική- τροπική μυρωδιά που ίσως να θυμίζει κάτι από Beach Bobbi Brown ή Estee Lauder Bronze Goddess.

Σε κάθε περίπτωση, πάντως, αν το μπουκάλι μοιάζει με αυτό που βλέπουμε πάνω στην άμμο, η ομοιότητα με τα θρυλικά αρώματα του Jean Paul Gaultier είναι ξεκάθαρη! Σωστά;

Λοιπόν, τι λες; Μοιάζουν ή απλώς είναι ιδέα μας;

 

Read More

And More