Η Kim Kardashian κατηγορείται ότι αντέγραψε την Pat McGrath!

Από μέρα σε μέρα η Kim Kardashian πρόκειται να κυκλοφορήσει τη δική της σειρά μακιγιάζ σε συνεργασία με τον προσωπικό της makeup artist, Mario Dedivanovic. Οι δυο τους κλείνουν δέκα χρόνια φιλίας- στενής συνεργασίας και αποφάσισαν να το γιορτάσουν με αυτόν τον τρόπο. Αλλά να που αυτός ο τρόπος ενόχλησε κάποιους αρκετά. Εχμ, την Diet_Prada συγκεκριμένα.

Σε περίπτωση που δεν το γνώριζες, υπάρχει αυτός ο λογαριασμός στο instagram (@diet_prada) που εντοπίζει τις αντιγραφές και το επισήμανε σε post λίγες ώρες πριν…

Παραπάνω βλέπουμε αριστερά την παλέτα της Pat McGrath που είχε κυκλοφορήσει έναν χρόνο περίπου πριν, δεξιά βλέπουμε την νέα παλέτα της Kim Kardashian σε συνεργασία με τον Mario Dedivanovic. Η Diet Prada έγραψε: “Οποιοσδήποτε: Hey Kim! Πού θα έπρεπε να τοποθετήσουμε την electric μπλε σκιά σε μια κατά τα άλλα παλέτα δέκα φυσικών αποχρώσεων; Kim: Οπουδήποτε!”.

Βεβαίως, δεν είναι η πρώτη φορά που η Diet Prada ασχολείται με την Kim Kardashian και όλες τις πιθανές αντιγραφές που μπορεί να έχει κάνει. Και δεν είναι η πρώτη φορά που η Kim Kardashian τοποθετείται λέγοντας πως πρόκειται απλώς για σύμπτωση!

 

Read More

And More