Η Kim Kardashian με μπλε μαλλιά για τα Χριστούγεννα!

Το Keeping Up With The Kardashians κλείνει αισίως 10 χρόνια. Και στα πρώτα χρόνια του reality η Kim, που είναι ουσιαστικά η πρωταγωνίστρια, μας είχε συνηθίσει με καστανά μαλλιά και χωρίς ιδιαίτερους πειραματισμούς. Μέχρι που τα πράγματα άλλαξαν και τα τελευταία χρόνια παίζει ανάμεσα στο καστανό και στο icy blonde και στο μακρύ και το edgy καρέ.

Για τα Χριστούγεννα, όμως, η Kim αποφάσισε να ανανεώσει εντελώς το beauty look της και εμφανίστηκε με ένα χρώμα που δεν θα πιστεύαμε ποτέ ότι θα τολμούσε: με icy blue μαλλιά!

Την αλλαγή έκανε ο προσωπικός της hair stylist και κολλητός της Jennifer Aniston, Chris Appleton (σ.σ. το διάσημο Rachel cut είναι δικής του έμπνευσης και εκτέλεσης), ο οποίος ανέβασε και την πρώτη- πρώτη photo της Kim Kardashian με αυτό το look στο instagram του.

Κι επειδή έχεις την περιέργεια όλου του κόσμου για το πώς μπορεί να είναι η Kim Kardashian με μπλε μαλλιά, ιδού…

 

“Guys! Ας συζητήσουμε πόσο hot δείχνει η Kim Kardashian με αυτά τα μαλλιά!”, έγραψε κάτω από αυτή τη photo και μετά πόσταρε μερικές ακόμη για να δείξει και το super edgy, fresh και ανανεωμένο κούρεμα της Kim!

Δεν ξέρω αν σου αρέσει η Kim με αυτό το χρώμα μαλλιών αλλά δύο πράγματα: α) το κούρεμά της φυσικά και μπαίνει στην wish list του ’18 και β) μόνο η Kim Kardashian μπορεί να έχει μπλε μαλλιά, να φοράει total blue και να μην δείχνει σαν στρουμφάκι!

 

Read More

And More