Kim Kardashian: πώς δείχνει το γυμνό σώμα της σε… άρωμα!

Εδώ και κάμποσες μέρες η Kim Kardashian, το γυμνό της σώμα και ο κόσμος της ομορφιάς έχουν αποκτήσει μια πολύ στενή σχέση. Εν τάχει, το story είναι το εξής: η Kim ετοιμάζει το επόμενο άρωμά της για το μπουκάλι του οποίου αποφάσισε να δώσει το σχήμα του γυμνού σώματός της. Έτσι, μπήκε σε… καλούπι (μόνο κυριολεκτικά θα μπορούσε να συμβεί αυτό στην Kim) και το αποτέλεσμα έγινε το μπουκάλι του ολοκαίνουριου αρώματός της το οποίο πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 30 Απριλίου.

Σε story που ανέβασε λίγες ώρες πριν η Kim Kardashian αποκάλυψε πώς θα είναι το τελικό μπουκάλι, το οποίο πρόκειται να στείλει τις επόμενες ώρες σε δημοσιογράφους και influencers χωρίς, όμως, να αποκαλύπτει πώς θα είναι και το κουτί. “Ήθελα όλοι να έχουν στα χέρια τους αυτό το απίστευτο κουτί. Πιστεύω ότι το κουτί είναι τόσο cool γιατί κάνει το άρωμα να δείχνει όπως είναι τα αγάλματα στα μουσεία!”.

Σύμφωνα με το instagram του KKW Fragrance, το KKW Body όπως είναι το όνομα του νέου αρώματος, μοιάζει σαν… ναρκωτικό ελιξίριο με βασική νότα το περγαμόντο. Όσον αφορά το κόστος του, δεν σε βγάζει εκτός budget αφού τα 100ml κοστίζουν 60 δολάρια, δηλαδή μια αρκετά λογική τιμή.

Για το τέλος, έχω μια βασική ερώτηση να σου κάνω: θα αγόραζες αυτό το άρωμα χωρίς να το έχεις μυρίσει καν, μόνο και μόνο επειδή το μπουκάλι του είναι το… σώμα της Kim;

View this post on Instagram

BTS OF #KKWBODY

A post shared by KKW FRAGRANCE (@kkwfragrance) on

Read More

And More